2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

2031 بازدید | 190 پست

سلام دوستان ...شش ساله ازدواج کردم و شوهرم بنا به دلایل مالی و اینکه میگه خانوادت بین تو و خواهرت فرق گذاشتن قطع ارتباطم کرده با خانواده .الان سه ساله که قطع ارتباطم و چند ماهه که حتی تلفنی هم حق ندارم حرف بزنم و کلا خطمم عوض کرده .چیکار کنم بنظرتون ؟ یه دختر سه ساله هم دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه اجرا بذار تقاضای طلاقم بده . دیگه این مرد محاله برای شما شوهر بشه از اولش هم بع طمع اموال خانواده شما اومده بوده نه علاقه به شما . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم شوهرت میتونه قطع ارتباط کنه اما شما نه آخه هیچ کس پدر مادر آدم نمیشه به شوهرت بگو منم میخوام با خانواده شما قطع ارتباط کنم ببین آیا می‌پذیرد یا نه که فکر نمی‌کنم قبول کنه آخه چرا مردا آنقدر خودخواهن  

چه فرقی گذاشتن خانوادت؟هر چی هم بشه نمیتونه مانع شما و خانوادت باشه ناراحته خودش رفت و آمد نکنه شما رو چرا منع کرده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
از یه طرف حق با شوهرته و از یه طرف حق با خودته

ولی مشاور اصلا حق رو به شوهرم نمیده...و میگه خانواده من اختیار اموالشون و دارن و کسی حق نداره منع کنه زنش رو از خانواده 

عزیزم شوهرت میتونه قطع ارتباط کنه اما شما نه آخه هیچ کس پدر مادر آدم نمیشه به شوهرت بگو منم میخوام ب ...

عزیزم با خانواده خوش هم قطع ارتباطه و میگه شما هم نرید