2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 244 پست
از هر لحاظ دیگه‌ای خوبه؟ اگه آره، من میگم به جدایی فکر نکن. ولی باید متوجهش کنی رفتارش خیلی خیلی اشت ...

آره عزیزم از لحاظ دیگه خوبه باهام مهربونه...آخه خیلی راه ها رو رفتم جواب نداده ...الآنم به طلاق فکر نمیکنم فقط می‌خوام با رفتنم یا شکایت شاید دادگاه تونست مجبورش کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادت میدونن قضیه روشما رابطه ت چطوره با خانوادشنه جدا که اصلا باید درست کنید رابطه رو

بله کاملا میدونن خانوادم و میگن همسرت طمع کاره ولی بازم بخاطر تو اگه حاضر بشه بیاد سمت ما ما مشکلی نداریم میپذیریمش وگرنه جدا شو ....ولی همسرم قبول نمیکنه و میگه فرق گذاشتن...درست نشد چیکار کنم ؟ خودم و بچه م تنها و بی کس افتادیم یه گوشه همش تو برو کله هم می‌زنیم ...رابطه م با خانوادش خوب بود ولی یه مدته همسرم با اونا هم قطع رابطه کرده منم نرفتم 

بعدسی سال هنوز کنارنیومدم با این اخلاقش وهنوزم به جداشدن فکرمکنم

شما هم قطع ارتباطین؟

میشه یکم توضیح بدین بهم و کمک کنید چیکار. کنم که پشیمون نشم بعدا

آخه منم دقیقا از همین میترسم که بعد از چند سال فقط یه آدم پشیمون و افسرده باقی بمونم از این که سرنوشتم دست خودم بود ولی تغییرش ندادم 

عزیزم شما معلومه خیلی دلسوزی تو رو خدا کمکم کن .من باید جریت پیدا کنم خیلی ترسو ام

من همون اول که تاپیکتو خوندم، متوجه شدم شخصیت شما مدلی هست که همسرت میتونه این سوءاستفادهٔ عجیب رو ازت بکنه. مثلا یکی مثل من باشه عزیزم، هیچ وقت کسی نمیتونه این کارو باهاش بکنه. نمیگم هیچ کاری بدی رو نمیتونن بکنن باهام، ولی این مدل رفتار رو نه.

بچه که نیستی بگی می‌ترسم. خب معلومه ایشون سلطه‌طلبه و بیماری روانی هم داره. کسی که با هیچ کس نمی‌تونه بسازه، حتما بیماره. ما آدمها رو با همهٔ خوبی‌ها و همینطور بدی‌هاشون در اطرافمون نگه داشتیم دیگه. اصلا گیریم خانوادهٔ شما حتی بد، با اینحال همسرت اصلا حق اینو نداره که بهت بگه نبینشون. نترس.بچه‌تو بردار بروبهشون سر بزن و بعد برگرد خونه. هر چی هم گفت، انگار نه انگار، دوباره این کارو تکرار کن. بذار متوجه بشه قرار نیست شما برده‌ش باشی.

حواست هم باشه که این رفتارها در روان و نوع رفتار دختر شما هم قطعا تأثیر میذاره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خونه به خواهرم اجازه داده بودن به ما ندادن در عوض کمک کردن به همسرم برای خرید خونه ...خرج عروسی مون ...

خوب کردن بهش پول ندادن. هیچ وقت هم نباید کمک کنن به همچین آدمی.

من همون اول که تاپیکتو خوندم، متوجه شدم شخصیت شما مدلی هست که همسرت میتونه این سوءاستفادهٔ عجیب رو ا ...

ممنون از نظرتون عزیزم ....کاملا درست گفتین هم در مورد من هم همسرم من بشدت تحت سلطه ش هستم و از نظر روانی هم بله مشاور هم گفتن همسرت نیاز به درمان داره 

خودمم بنطرم باید همین کارو کنم سر بزنم و برگردم چند بار ولی میترسم از رفتار بعد شوهرم ...درمورد دخترم هم کاملا حق با شماست و من نمیخوام تو همچین شرایطی بزرگ شه 

من همون اول که تاپیکتو خوندم، متوجه شدم شخصیت شما مدلی هست که همسرت میتونه این سوءاستفادهٔ عجیب رو ا ...

عزیزم میشه کمکم کنید .مثلاً قبل از رفتن بهش خبر بدم ک دارم میرم یا بعدش که برگشتم خونه ؟ بعد اگه باهام قهر کرد در رو از روم قفل کرد چی ؟ چون تا حالا هر وقت تهدید به رفتن کردم در رو قفل کرده رفته سرکار 

یعنی قهر کنم برم خونه بابام تا راضی بشه ؟ آخه میگی اگه رفتی باید از بچه و همه چیرت بگذری تا طلاقت بد ...

عزیزم  با حرفهایی که زدی به نظرم همسرت مشکل یا اختلال داره و این رفتارها تا این حد طبیعی نیست ؛  اصلا گیریم که قید خانوادتو زدی و مشکلی هم نداشتی ؛ 

به نظرم این سری رفتی مشاور ازش راجع به اینده بپرس من فکر میکنم مشکلاتت بیشتر بشه باهاش و شاید خواستی بچه دیگه ای هم بیاری ؛ به نظرم این در تمام مراحل زندگی تو رو و بچه هات رو اذیت خواهد کرد . ولی حتما از مشاور بپرس !!! نمیدونم فهمیدی چی گفتم یا نه ؟؟؟ 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم از تجربه هاتون بگین و کمکم کنید

ببین شاید مقابله میکنی باهاش راجع به خانوادش

بهش بگو یبار که ارامش داشتید ها

بگو بله خانوادم فرق گذاشتن

خواهرم بیشتر دوست دارن

حالا چه میشه کرد

ولی من بازم اونها رو دوست دارم

مگه انتخابشون دست من بوده

حق با تو هست

ولی چه میشه کرد من بهشون وابسته م

و الان جای اونا من دارم اذیت میشم

اینجوری بگو ببین چی میگه

ممنون از نظرتون عزیزم ....کاملا درست گفتین هم در مورد من هم همسرم من بشدت تحت سلطه ش هستم و از نظر ر ...

امیدوارم از پسش بربیای عزیزم. شما یه مادری و مادر بودن معجزه میکنه و قدرت میده به آدم.

عزیزم میشه کمکم کنید .مثلاً قبل از رفتن بهش خبر بدم ک دارم میرم یا بعدش که برگشتم خونه ؟ بعد اگه باه ...

ببین من باشم پیام میدم که دارم میرم. پیامک. در پیامرسان‌ها هم نده که پیامکت جنبهٔ رسمی داشته باشه. ولی وقتی برو که خونه نیست. توی پیامکت بگو شارژ گوشیم داره تموم میشه، نگران نشو. زود برمی‌گردم. بعد هم گوشیتو بذار رو حالت پرواز. برو سر بزن بهشون. با دخترت هم برو. بعد هم برگرد. بعیده درو قفل کنه، اما اگه قفل کرد، باید ببینی اینجور وقتها راه قانونیش چیه و همون کار رو بکنی تا ثبت هم بشه.

بد نیست با یه وکیل در این باره مشورت کنی قبلش یواشکی. 

ببین مملکت انقدر هم بی‌صاحب نیست که هر کاری بخواد بتونه بکنه. قاضی‌ها هم انقدر نادون نیستن همینجوری به نفع ایشون رأی بدن ( اگه اگه کار به اونجاها بکشه).

نگران نباش. بی ترس و نگرانی کاری که درسته رو بکن. یه کنیز توی دست یه داعشی نیستی که عزیزم.

ببین من باشم پیام میدم که دارم میرم. پیامک. در پیامرسان‌ها هم نده که پیامکت جنبهٔ رسمی داشته باشه. و ...

الان به همسر برادرم که وکیل هستن، پیام دادم و گفتم دربارهٔ شما. اگه جواب دادن، برات میفرستم عزیزم.

از غروب به فکرتم. اعصابم داغون شد والا.