2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 244 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از چ نظر اذیت کنه عزیزم ؟ آره خب مشاور هم میگه مشکل داره و باید بیاد مشاوره تا درمان شه ولی مگه این ...

اذیت مثل همین چیزهایی که گفتی ؛  نمیدونم چجوری عنوان کنم که دلهره بهت وارد نکنم ؛ این کار تخصصی هستش یا باید خودت تشخیص بدی یا مشاور ؛ من فقط نسبت به خصوصیات ایشون نظرمو گفتم ؛ یکی از اطرافیان ما یه پسری که دنیا دیده بود برای ازدواج یک دختر ساده افتاب مهتاب ندیده از یک استان دیگه  انتخاب کرد که راهشون هم خیلی بهم دوره و سالی یک بار هم دختر رو نمیبره خونه باباش و خیلی مسایل دیگه ؛ مثلا هر جوری که دوست داره لباس میکنه تن خانومش و ...... ولی این زوج به مشکل برنخوردن چون خانم واقعا ساده و بی اطلاع هست ولی این پسر با یک دختر دیگه ای ازدواج میکرد قطعا به مشکل میخوردن . 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره صدرصد ...ولی خیلی نگران آینده دخترم هستم نمی‌دونم کدوم به نفعش هست .موندن من تو این زندگی و بزرگ ...

من همچنان فکر میکنم بهترین کار حفظ همین خانوادهٔ سه‌تایی‌تون و درمان ایشونه. ولی خب اگه قبول نکنه برای درمان اقدام کنه، آدم مجبور میشه راه‌های دیگه‌ای رو بره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
شما هم قطع ارتباطین؟میشه یکم توضیح بدین بهم و کمک کنید چیکار. کنم که پشیمون نشم بعداآخه منم دقیقا از ...

منو میزاره برم ولی با اخم وتخم ومثلا میبره ولی نمیاد دنبالم برگردونه باید کسی دیگه پیداکنم بیاره 

هفته قبل مادرم فوت کرد این فقط تشیع جنازه اومد و بعدش هیچکدوم مراسما رونیومد با بچامم سرسنگینه چرا اومدن وقتی پرسیدم چرانیومدی میگه بابات توتشیع جنازه هیچی بهم نگفت میگم اون صاحب عزابود توباید میگفتی ناراحت میشه خلاصه زندگی عادی ندارم وبچامم عصبی هستن باید همون چندسال اول جدامیشدم

منو میزاره برم ولی با اخم وتخم ومثلا میبره ولی نمیاد دنبالم برگردونه باید کسی دیگه پیداکنم بیاره هفت ...

البته ترس اینکه ازش جداشم خیلی کارا رونمیکنه 

بهش هشداردادم اگه ادامه بدی ایندفعه دفعه آخره

اذیت مثل همین چیزهایی که گفتی ؛ نمیدونم چجوری عنوان کنم که دلهره بهت وارد نکنم ؛ این کار تخصصی هستش ...

نه عزیزم از نظر جنسی و اینا کاملا منطقی و معمولی هست و خواسته نابجایی از من نداره...ولی نگران آینده دخترم هستم که پس فردا مثلاً دخترم ازدواج کرد سر چیزی با اونم قطع رابطه کنه منو .چون خودش بهم گفت اگه بچه م هم برخلاف عقاید من باشه کنارش می‌زارم 

منو میزاره برم ولی با اخم وتخم ومثلا میبره ولی نمیاد دنبالم برگردونه باید کسی دیگه پیداکنم بیاره هفت ...

ای وای عزیزم خدا رحمت کنه مادرتون رو ...همسر من که میگه همین الان مرده فرض کن خانوادت رو .

البته ترس اینکه ازش جداشم خیلی کارا رونمیکنه بهش هشداردادم اگه ادامه بدی ایندفعه دفعه آخره

همسر منم از موقعی که قطع رابطه کرده منو رفتارش باهام خیلی خوبه و هیچی رو ازم مخفی نمیکنه و میخواد همه جوره با رفتار خوبش نگهم داره و این ضعف بزرگ رو بپوشونه 

نه عزیزم از نظر جنسی و اینا کاملا منطقی و معمولی هست و خواسته نابجایی از من نداره...ولی نگران آینده ...

درسته حتماهمینطوره چون با دخترمم یه مدت قطع رابطه بود چون ازمن دفاع کرده بود شوهر شما یکم پیشرفته تره الان داره بهت میگه