2777
2789
مشکل همینه دیگه عمل نمیکنی چون پس زمینه ذهنیت اینه شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد بگیرتت تا انگیزه پی ...

من شوهرم شاعزادع  سوار اسب بود خیر سرم  الان اینطور میکنم 

باور کن همه چیش ایده آله 

منم  وحشتناک  کارا رو عالی نظم میدم   اوضاع زندگی  بیست بیست  پیش میبرم چه ازلحاظ تربیت بچه ها چه  خونه چه اشپزی به ظاهرمم میرسم  مثلا تربیت بچه ها جوریه  معلمشون  یبار تشکر کرد بخاطر این وقت گذاشتنا 

اما خب  چیزی باب میلم نباشه گند اخلاقم  محلش نمیدم نظم رعایت نکنه میگم  تو جنگل بزرگ شدی  خیلی وقتا  بچه ها اولویت اولن اون و خودم هیچ....غذای مورد علاقه بچه ها میپزم  اون رژیمه نمیتونه بخوره هیچ اعتراضی نمیکنه ...

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندسالته ؟ دست دایی من می افتادی و عصبانی میشدی ی بلایی سرت می اورد که ازسایه خودتم بترسی و دیگه عصب ...

والا حق باشماس من یکی بی لیاقتم 

من خیلی عصبی ام . خیلی به شدت . وقتی عصبی میشم نمیفهمم چی میگم هرچی از دهنم درمیاد میگم جدیدا که ناخ ...

من در شدت عصبانیت گریه میکنم ....و ابراز ناامیدی  مثلا خونه رو بهم بزنن یاهمسرم بخاطر کارش دوروز توجه نکنه  کامل ناامیدی میاد سراغم و مثلا گریه میکنم میگم لعنت به این زندگیو فلان

والا مهم رضایت همسر از شماسهمسرتون شمارو همینجوری دوس داره نمیگم واس بهتر شدن تلاش کن وگرنه دوست ندا ...

اینم حرفیه

من شوهرم شاعزادع سوار اسب بود خیر سرم الان اینطور میکنم باور کن همه چیش ایده آله منم وحشتناک کار ...

عزیزم سعی کن مثبت اندیش باشی 

خوبیاتو نشون بده

از خودت راضی باش

اخلاقتو خوب کن 

رو خشمت کنترل داشته باش

شکر گذار باش

ب این فکر کن ک بنده خوب خدایی ک ایزد همچین شوهر خوبی رو لایقت دونسته 

عزیزم سعی کن مثبت اندیش باشی خوبیاتو نشون بدهاز خودت راضی باشاخلاقتو خوب کن رو خشمت کنترل داشته باشش ...

اسکرین گرفتم از صحبتات  یادم بمونن خیلی درست میگی