2777
2789
مبارکه اره میدونم منظورم اینه حتما منتظر بودی

باورت میشه اصلا انتظارشو نداشتم فکرشو نمیکردم یهویی دیدم مثبت شد🥹😍خیلی لحظه ی شیرینی بود 

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی عزیزمم خدا حفظش کنهمن خواب دیدم پسره شوهرم خواب دید دختره

ممنونم همچنین نی نی شما رو 

منم خواب پسر خیلی میدیدم فقطم یه پسر بود 

الان دقیقا همون شکلیه که خواب میدیدم فقط موهاش و ابروهاش بوره 

ولی تو خواب پر پشت و مشششکی بودش😅

لکه بینی نداشتی؟ یا سوزش معده و رفلاکس؟ 

چون اینا علائم پسره معمولا

اینارو بگو؟ آیا پاهات داغه یا سرد .تهوع داری یا استفراغم میکنی ورم داره صورتت یا نه

پاهام همیشه سرد بوده قبلا

الان دقت نکردم فک کنم معمولیه

تهوع و استفراغ داشتم ولی الانا بیشتر تهوع و کم استفراغ

صورتمم کمی ورم

شکمم معلوم نیست

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم همچنین نی نی شما رو منم خواب پسر خیلی میدیدم فقطم یه پسر بود الان دقیقا همون شکلیه که خواب می ...

اخییی عزیزممم چ جالب

نه من اوایل لکه بینی داشتم که معلوم شد هماتوم دارم

الان بیشتر مشکلم پایین بودن جفت و خون تو سرویکسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حسم از همون اول با پسر بود ان تی گفت دختره همه علائمم مثل دختر بود اما آنومالی گفت پسره بعد یکی ف ...

ببین کلا یه ندایی به آدم میرسه. من قبل بارداری هم عاشق دختر بودم باردارشدم  میرفتم پارک دختر کوچولو هارو میدیدم که لباس عروسکی تنشونه و تازه راه میرفتن نگاه میکردم کیف میکردم ذوق میکردم.  منم تو انتی جنسیت نفهمیدم.  خواب دیدم از سینم شیر میریزه تعبیرش نوشته بود بچت دختره اون خوابم رویا صادقانه بود . مطمعن شدم بچم دختره. دیگه نو هم کردم دختر بود.

حالا جاریمم همزمان باردار بود تو یه روزم زایمان کردیم او به پسرا حس داشت عکس پسر بچه هارو میدید ماچ میکرد😅 بچشم پسر بود

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
وای منم همینجورم ولی من الان ۱۶ هفته و ۳ روزم .ان تی هم بهم نگفت اصلا

منم ان تی نفهمیدم

عیب نداره یدفه سورپرایز میشیم

انومالی ۱۸ هفتس؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40