2777
2789
ممنونم همچنین نی نی شما رو منم خواب پسر خیلی میدیدم فقطم یه پسر بود الان دقیقا همون شکلیه که خواب می ...

باورت میشه تو بارداری من تصورمی کردم میگفتم ای کاش چهرش به داداشم بره هیکلیش و قدش به شوهرم !  دقیقا دخترم همینجور شد . حیف قراره مثل شوهرم پیمای دستو پاشم زیاد شه🤣

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاهام همیشه سرد بوده قبلاالان دقت نکردم فک کنم معمولیهتهوع و استفراغ داشتم ولی الانا بیشتر تهوع و کم ...

پسع بچت مطمئن باش 

جنین دختر خیلی پاهات داغ میشه و همش تهوع بدون استفراغه 

حس میکنم پسره حالت چشمات تغییر کرده؟

اره دقیقا از دیروز توجه کردم چشمام یجوری شده ولی نمیدونم چجوری یجور دگ شده ، چرا؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی دیر فهمیدم۱۰ هفته رفتم، ۱۲ رفتم، ۱۵ رفتم، ۱۸ هفته هم رفتمآقا پاهاشو باز نمی‌کرد 🤣🤣🤣

اخی شیطون بلا چی بود حالا جنسیتش؟😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا از دیروز توجه کردم چشمام یجوری شده ولی نمیدونم چجوری یجور دگ شده ، چرا؟

انگار چشات بی حالن خمار شدن درسته؟؟ 

من اینجوری بودم بچم پسر بود 

شوهرم میگفت چشات وارونه شده🤣 

اخی شیطون بلا چی بود حالا جنسیتش؟😁

پسره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
انگار چشات بی حالن خمار شدن درسته؟؟ من اینجوری بودم بچم پسر بود شوهرم میگفت چشات وارونه شده🤣

اره یجور خماریه حالتش 😂 یکمم انگار بیرون زدس 😅🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودشه خان پسره 🥰😘😂

ای وای گیج شدم

یکی میگی دختر از چشمام پسر😅

اولا دختر خیلی دوس داشتم ولی پسر هم دوس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40