2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از رو نمیره دوست داره من همش برم خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه آدم روش نمیشه.رستوران نیس ک بری بگیری بیای.مادرشوهره هدفش اینه دور هم باشن.باز دو روز در میون خو ...

اخه نمیگه اینا خودشون کار و زندگی دارند وقتی اذیت میکنن باید به روش خودشکن باهاشون رفتار کرد.

یکیه مثل مادرشوهر من غذا بپزه و بشوره صداش درنمیاد فقطم خودش باید غذا درست کنه و ماهم کمک میکنیم سفره پهن میکنیم ظرف میشوریم و کل اشپزخانه را تمیز میکنیم  ولی اینکه بخان با حرفاشون اذیت کنند درست نیست مگه تو خونشون غذا پیدا نمیشه که بره و کلی حرف هم بخورن 

هرروز دوست داری بری نهار خونه ی یکی؟

ای بابا بعضیام از اینور افتادن دیگه 

طفلی شاید نمیخواد ناراحتت کنه 

فقط میخواد راحت باشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من یجوری خوابمو تنظیم کردم که بگم نهار شما موقع صبحانه منه

ببین من 5 سال مامان شوهرم هر مدل سازی زد رقصیدم هر چیاااااااا یه روانی بود . بعد دیگه به شوهرم گفتم الان من بدم که بعد 5 سال همه جور توهینی شنیدم هرچی گفتن انجام دادم هیچی نگفتم؟ در نهایت همه حرفامو زدم و در کمال آرامش 2 ساله دیگه قطع ارتباطه کامل کردم . اینا سیر نمیشن بیمارن 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا بعضیام از اینور افتادن دیگه طفلی شاید نمیخواد ناراحتت کنه فقط میخواد راحت باشی

پیام بعدیمو بخون وعده ی ناهار مثلا تخم مرغ شده راه جاسوسیش در زندگیم 

اگرم دروغ بگم بخوام در جواب سوالاش بپیچونمش میگه دختره دروغ گوعه

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
ببین من 5 سال مامان شوهرم هر مدل سازی زد رقصیدم هر چیاااااااا یه روانی بود . بعد دیگه به شوهرم گفتم ...

از ساعت  ۶صبح تو راه پله انواع اقسام صداهارو در میارن که مارو بیدار کنن

چه رفتار زشتی...

رفتار زشت رفتاریه که فکرکنند آدما بیکار هستند و باید در خدمتشون باشن. وقتی بگن نمیتونم بیام بازم اصرار بکنن و برن اونجا و با حرفاشون اذیت کنند اون رفتار بده.

خیلی میخان بگن خوبن هفته ای یه بار یا دوبار دعوت کنند و دوطرف شرایط همدیگه را درک کنند.

فقط ظرف شستن غذاس دیگ؟

خیر جارو میده دستم  یا دستمال بعدشم کلی سوال میپرسه بعدم  کلی سوال ازم میپرسه