2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از رو نمیره دوست داره من همش برم خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 49 پست

مادرشوهر منم همینطور هفته ای یبار از صبح تا شب اونجام باز میگه دیز دیر میای شما منو دوست ندارین..

البته بگما خیلی خانم خوب مهربونیه.. ولی من دوست ندارم تند تند برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا به شدت وابسته و خود شیفته ان . شما هر روزم بری میگه حالا شبا بمون .راضی نمیشن . عروسی درست ربطی ...

ایخدا قربون دهنت اگ ۲۴ساعتم ور دلشون باشیم بازم اخرش طلبکاره ازمون کلیم رو من ایراد میذاره

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
مادرشوهر منم همینطور هفته ای یبار از صبح تا شب اونجام باز میگه دیز دیر میای شما منو دوست ندارین..الب ...

هفته ای یروز خوبه اینجوری نه

ایخدا قربون دهنت اگ ۲۴ساعتم ور دلشون باشیم بازم اخرش طلبکاره ازمون کلیم رو من ایراد میذاره

اگه شوهرت اذیت نمیکنه تا میتونی کم برو ربطی نداره که نزدیکین خط ومرز بذار

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بگو غذا درست کن میام میبرم خونمون میخورم.یه بار برو و تا غذا درست شد غذاتا بریز تو قابلمه و بردا ...

آخه آدم روش نمیشه.رستوران نیس ک بری بگیری بیای.مادرشوهره هدفش اینه دور هم باشن.باز دو روز در میون خوبه بره اونجا 

بهش بگو غذا درست کن میام میبرم خونمون میخورم.یه بار برو و تا غذا درست شد غذاتا بریز تو قابلمه و بردا ...

از این به بعد باید همین کارو کنم

اگه شوهرت اذیت نمیکنه تا میتونی کم برو ربطی نداره که نزدیکین خط ومرز بذار

من یجوری خوابمو تنظیم کردم که بگم نهار شما موقع صبحانه منه