2777
2789
عنوان

چیکار کنیم شوهرمون پیگیرمون باشه

122 بازدید | 18 پست

من ی سال و نیمه عقدم 

نامزدم جدیدا دیگ پیگیری نمیکنه و اون توجه قبل رو نداره زنگ نمیزنه پیام نمیده

متاسفانه خودم هم خراب کردم هم پیگیری کردم هم تو زنگ و پیام پیش قدم شدم و اون متوجه وابستگی من شده حالا من میخوام همه چی درست شه و مث قبل شه و این نامزدم باشه ک پیگیرم باشه ممنون میشم تو این زمینه راهنماییم کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به تدریج نه یهویی پیام و زنگاتو کم کن اگه گفت چرا بهونه بیار .فلان کارو داشتم سرم شلوغه و...تا به تدریج جا بیوفته در طول روز اگه زنگ نزنه تو نمی زنی

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
فعلا چند وقت محلش نده پیام داد جواب بده و گرم نکیر محل قدیم و بهش نده سرد شو یکم اخساساتتو بگیر ازش ...

من تصمیم خودم اینه ک ارتباط از سمت من کلا قطع بشه ینی من خودم پیش قدم نشم ولی اون زنگ زد ج بدم

میکم اگ یهو دیگ پیگیری نکنم نتیجه بدتری نده؟

تا خودتو هدف دار مشغول زندگیت نکنی

چون زنگ نزدن و محل ندادنت همش اداس هیچ فرقی به حالت نمی کنه

باید واسه خودت هدف بذاری 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ب قول مامانم اگه میخوای دائم پیگیرت باشنو ازت تعزیف کنن باید ماهی یه دوس پسرعوض کنیذات ازدواج‌همینه ...

واقعا ذات ازدواج همینه پسرا وقتی دیگ بدستت میارن رابطه رو میسپارن دست خدا

ب قول مامانم اگه میخوای دائم پیگیرت باشنو ازت تعزیف کنن باید ماهی یه دوس پسرعوض کنیذات ازدواج‌همینه ...

وا این دیگه چ مدلشه؟خودت متاهلی؟مامانت اجازه میده تو هر روز با یکی باشی ؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
وا این دیگه چ مدلشه؟خودت متاهلی؟مامانت اجازه میده تو هر روز با یکی باشی ؟

نه عزیزم😂😂😂🤕مثالشو زد میگفت در اون شرایط از زن تعریف و تمجید میشه

ازدواج‌کلا همینه

هرچه دادم به اوحلالش باد
ینی ب طور کلی ی مدت پیگیری نکنم درسته؟

حالا یه جوری نشه رابطه تون خراب بشه ولی مثلا اگه عادتش دادی صبح که پا میشی زنگ میزنی بهش نزن آن لاین نباش بزار براش سوال بشه کجا بودی وقتی هم اون تماس گرفت یه جوری باش که خیلی هم حالت خوب بوده ،مثلا مهمون داشتین با اونا سرگرم بودی