پاستیل_خانومم مدیر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 474 عنوان مادرشوهرم از رو نمیره دوست داره من همش برم خونش | مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 49 پست من اصلا دلم نخواد برم چرا ول نمیکنه🙁 خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧 امروز | 09:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 474 رفتار زشت رفتاریه که فکرکنند آدما بیکار هستند و باید در خدمتشون باشن. وقتی بگن نمیتونم بیام بازم اصر ... دقیقا خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 474 خدا صبرت بده کاش بتونی دور بشی حتی 1 ساختمون هی دنیا جنگامو با شوهرمکردم این چندسال بیفایده اس خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
آنیسا۱۱۷ عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 4923 خیر جارو میده دستم یا دستمال بعدشم کلی سوال میپرسه بعدم کلی سوال ازم میپرسه دوسداری خونتو کلا جدا کنی بری جای دیگ؟؟با شوهرت صحبت کن بگو دوسدارم هفته ای یبار باخودت برم و برگردم.بگو ازدواج کردم ک مستقل بشم نه اینکه ور دل بقیه برم
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 474 دوسداری خونتو کلا جدا کنی بری جای دیگ؟؟با شوهرت صحبت کن بگو دوسدارم هفته ای یبار باخودت برم و برگردم ... من از خدامه ولی شرایطشونداریم بعلاوه تازه عروسم اره واقعا خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
شاینام عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 968 من از خدامه ولی شرایطشونداریم بعلاوه تازه عروسم اره واقعا شوهرت تک پسره ؟یعنی تک عروسی ؟اگه اینطوره سخت بتونی خلاص بشی و مستقل زندگی کنی