2777
2789
عنوان

حسادت دختر خاله شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 111 پست
سلام عزیزم مورد مشابه شما رو با دختر عموی همسرم داشتم به شدت رو کیفیت رابطه و زندگیمون تاثیر گذاشته ...

متأسفانه میدونن و مطمئنم بهش گفته اینجوری میکنه 

ولی خوب بود منم راه شما رو پیش میبرم با همه روبپسی میکنن با اون نه ولی اگر منو کشید جلو روبوسی کنه چی ؟ ازش رد بشم دستمو در بیارم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خوب بذار صیغه یا عقد بخونید بعد به همسرت بگو کهخوشت نمیاد ازین حرکاتخواستگاری تنها ملاک نمیشه ب ...

میترسم بدتر کنه میرم که تو کار طلسم و دعان مادر و دختر زندگیمو خراب کنه این بده 

غلط کرده

وقتی بره خاستگاری یکی دیگه و پشتشم نگه نکرد تو میمونی ۷ سال زمان که از دست دادیو کل فامیل که ریگه کسی نمیاد خاستگاریت

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
دیگه عقده گرفتش چرا شوهر من نرفته اونو بگیره😂😂😂😂نقشه هاش نگرفته😂😂😂😂

دخترعمه شوهرم همینطور بود بار اولی که منو دید هنوز با همسرم نامزد بودم عین زنای معلوم الحال نیگا همسرم میکرد گفتم این چرا اینطوری نیگات میکنه؟چندباری که گفتم همسرم گفتش غر نزن اما خداروشکر بعدها خودش متوجه شد اینا چه موجوداتی هستن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

متأسفانه میدونن و مطمئنم بهش گفته اینجوری میکنه ولی خوب بود منم راه شما رو پیش میبرم با همه روبپسی م ...

اتفاقا منم اولش میکشید جلو خیلی سیاست داره با اینکه از من کوچیکتره اما همیشه تو دلم گفتم سیاستش بیشتر از منه ..منم میکشید جلو اما اینم باید حواست باشه اگه کشید جلو فقط یه بغل سرد بکن ولی بقیه رو 3 تا بوس بکن 

ببین میخوام بگم با هرکس هر کاری کردی با اون اون کارو نکن 

کلا انگار وجود نداره

نه نمیره مطمئنم ازش

مطئن نباش عزیزم

از منی که ۵سال عمرمو گذاشتم بشنو

به پسر جماعت اعتماد نکن من بعد ۵ سال یه شبه بای داد بهم

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اتفاقا منم اولش میکشید جلو خیلی سیاست داره با اینکه از من کوچیکتره اما همیشه تو دلم گفتم سیاستش بیشت ...

اره اونم خیلی با سیاسته 

اگر چایی بردم به همه تعارف کنم به اون نکنم یا منم سیاست داشته باشم عین خودش زیر زیرکی محل ندم ؟ 

طرف من از اول قصد ازدواجه بعد قرار شد دیروز مادرش زنگ بزنه گفت مامانم خونه نیست امروز صبح هم کلا خطش ...

خب حتما به خاطر رابطه یه چیزی پرونده که گول بخوری

بهش پیام نده دیگه 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟