2777
2789
عنوان

حسادت دختر خاله شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 111 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب فعلا میگی پارتنر به هم تعهدی ندارید 

اونام دخترخاله پسرخاله هستن شاید منظوری ندارها بخواد خوب باهم ازدواج میکنن اگه دو طرفه باشه اگه نباشه که هیچ 

بعد بشین سنگینی خودت رو حفظ کن بیان خواستگاری و ازدواج این پارتنر دیگه چی هست 

فردام پسر نه شما رو میاد میگیره نه دختر خالش اقلا شما ضربه نخوری 

از اول قصدش ازدواج بود

طرف من از اول قصد ازدواجه 

بعد قرار شد دیروز مادرش زنگ بزنه 

گفت مامانم خونه نیست 

امروز صبح هم کلا خطشو خاموش و اون یکی از دسترس خارج کرد ولی بلاکم نکرده تو تلگرام  انگار منو سرکار  گزاشته دورغ گفته 

تازه دیشب هی داشت مخمو میزد ک رابطه 

منم الان عکساشو پاک شمارشم پاک کردم فراموش میکنم این دورغ گو بیشتر نیست همش سرگاریه هبچ کس مارو نمیگیره

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

سلام عزیزم مورد مشابه شما رو با دختر عموی همسرم داشتم به شدت رو کیفیت رابطه و زندگیمون تاثیر گذاشته بود کاملا مشابه شماااااا

از تو اتیش میگرفتمااااااا اما میدیدمش اصلا انگار وجود نداشت مشاورم بهم گفته بود 

حتی همه دخترای فامیل رو بغل میکردم اینو نه همه رو بوس میکردم به این دست ساده میدادم

موقع حرف زدن اصلا نگاش نمیکردم همسرمم همراهی میکردا دقیقا عین من 

جنگ شد 

دقیقا جنگ به پا کرد 

مادرش گفت دخترم هر وقت تورو میبینه تا صبح میشینه گریه میکنه 

گفتم قطعا میخواسته تو جایگاه من باشه نتونسته الان داره این واکنش رو نشون میده دیگه 

فقط سعی کن نادیده بگیری 

از من به تو نصیحت منم با خواهر همسرم اوکی بودم و گفتم بهش همونو کرد نقطه ضعفه من 

نزار بفهمن حساسی روش 

تا کوچیکترین مشکلی باهات داشته باشن میچسبن به اون که بسوزوننت 

پس نشون نده بهشون که نقطه ضعفته 

طرف من از اول قصد ازدواجه بعد قرار شد دیروز مادرش زنگ بزنه گفت مامانم خونه نیست امروز صبح هم کلا خطش ...

لیاقتت بیشتر از ایناس رهاش کن بخدا که بهترش نصیبت میشه 

لیاقتت بیشتر از ایناس رهاش کن بخدا که بهترش نصیبت میشه

نمیدونم شایدم کار داری یا اتفاقی افتاد یا انتن نمیده به هرحال من همچی پاکیدم سعی میکنم فراموش کنم بخیال

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه