2777
2789
عنوان

حسادت دختر خاله شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 111 پست
آخه الان بگم بیاد جلو بعد مامانم الان با این جربان فاصله دلسرد شده باز جواب نه بدن که دیگه نمیاد خوا ...

گفتم که از اینورم روی مامانت کار کن تا راضی بشه.خاله ایناش چیکار کردن؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

گفتم که از اینورم روی مامانت کار کن تا راضی بشه.خاله ایناش چیکار کردن؟

بخدا عکس دادم مامان راصی میکنم خودم داغون میشم ولی جلد مامانم میگم عب نداره 

با کلی سیاست مارو از هم دور کردن کاری کردن به ما محل ندادن چپ چپ نگاه کردنمون و ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا عکس دادم مامان راصی میکنم خودم داغون میشم ولی جلد مامانم میگم عب نداره با کلی سیاست مارو از هم ...

خودت و نامزدت چندسالتونه؟آقا شغل و تحصیلاتشون چیه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

تحصیلات نداره وی من تا دیپلم خوندم من ۲۱ اقا ۲۸ تو شرکت ادوبه جات کار میکنه

اگه فقط مشکل رفتار خاله ایناش بوده،بهش بگو باید بیاد و خودشو به خونواده ت ثابت کنه و از دلشون دربیاره.اگه دیدی واسش مهم نیستش ناراحتی خودت و خونواده ت بنظرم خیلی جدی کات کن.اگه دلش باهات بود میادش سراغت اگه نه که چه بهتر بره پی کارش توام به زندگیت میرسی

اگه فقط مشکل رفتار خاله ایناش بوده،بهش بگو باید بیاد و خودشو به خونواده ت ثابت کنه و از دلشون دربیار ...

نه همون شب کاری کرد خانوادش زنگ زدن بهمون فرداسم رنگ زدن