هیچ وقت سر اين موضوع با همسرم تفاهم ندارم ، تقریبا سه ماهه نرفتم خونه مامانم و مادرشوهرم ، ازشون دوریم حدودا ۸ ساعت ، بعد الان شوهرم گیر داده بریم هر چی میگم هوای سرد با بچه کوچیک نریم میگه نه بریم که تا عید نمیشه رفت ، آخه الان همه جا برف و یخبندان بچمم دوسالشه سرما خورده شدید ، بخاطر یه شب یلدا تو این وضعیت کجا برم آخه، اگر برم هم باید یکسره درگیر سرماخوردگی بچم باشم و هیچی از اونجا بودن نمیفهمم چون غذا نمیخوره بهونه میگیره شبا تو خواب همش نق و درگیر دارو دادن ، حرفای بقیه هم بماند که هی میگن لاغر شده سرما خورده ، سرفه میکنه، باید همش با دستمال دنبالش باشم آبریزش بینی داره ، ای خدا دیگه نمیدونم چطور قانعش کنم
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا خب حوصلم سر بره وقتی نمیمونه که، وقت سرخاروندن هم ندارم ، خونه خودم راحتم با بچم بازی میکنم درگیر شستن و پختن ، بیرون هم میریم ، کلا زندگی عادی خودمو دارم ، راه طولانی هم واسم خسته کنندست ، به من باشه میگم سالی یک بار برم😅 شما حتما از اونایی که یه دقیقه خونه نمیمونی طاقت نداری
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋