2777
2789
عنوان

دوست ندارم برم مگه زوره

112 بازدید | 12 پست

هیچ وقت سر اين موضوع با همسرم تفاهم ندارم ، تقریبا سه ماهه نرفتم خونه مامانم و مادرشوهرم ، ازشون دوریم حدودا ۸ ساعت ، بعد الان شوهرم گیر داده بریم هر چی میگم هوای سرد با بچه کوچیک نریم میگه نه بریم که تا عید نمیشه رفت ، آخه الان همه جا برف و یخبندان بچمم دوسالشه سرما خورده شدید ، بخاطر یه شب یلدا تو این وضعیت کجا برم آخه،  اگر برم هم باید یکسره درگیر سرماخوردگی بچم باشم و هیچی از اونجا بودن نمی‌فهمم چون غذا نمیخوره بهونه میگیره شبا تو خواب همش نق و درگیر دارو دادن ، حرفای بقیه هم بماند که هی میگن لاغر شده سرما خورده ، سرفه میکنه، باید همش با دستمال دنبالش باشم آبریزش بینی داره ، ای خدا دیگه نمیدونم چطور قانعش کنم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

والا عزیزم شوهرت نباید واسه این چیز،اصرار کنه 

اوناعم انتظار ندارن ۸ ساعت وراه و تو سرما با بچه کوچیک برایه شب برید 

بهش بگو یکم هوا بهتر شد بریم چند وقت دیگه 

ولی حالا که قبول نمیکنه مجبوری بری 😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عزیزم شوهرت نباید برا این موضوع اصرار کنه 

اوناعم انتظار ندارن ۸ ساعت راه و تو سرما وبا بچه کوچیک برید بریه شب

بهش لگو هواویکم بهتر شد بریم

ولی حالا که قبول نمبکنه مجبوری بری 😪

والا عزیزم شوهرت نباید واسه این چیز،اصرار کنه اوناعم انتظار ندارن ۸ ساعت وراه و تو سرما با بچه کوچیک ...

واسه یه شب نمیگه چون یلدا نزدیکه میگه یه هفته بریم، چی بگم والا ، کاش قبول کنه یه هفته دیگه بریم حداقل بچم خوب بشه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
اگر زور شوهرت می چربه که هیچ. فقط منت بذار رو سرش. بچه ات هم بپوشون. اگر تا عیدی قرار نیست بری خوب ه ...

اره احتمالا تا عید نرم ، منت چجوری عزیزم بگو 

خودت حوصلت سرنمیره دوست نداری شب یلدا دور هم باشین

نه حوصلم سرنمیره اصلا😅 دوست دارم دور هم باشیم ولی بچم مهمتره آخه 

خوشبحالت چجور حوصلت سرنمیره من دوروز جایی نرم عذاب وجدان میگیرم ک بچمونبردم

چرا خب حوصلم سر بره وقتی نمیمونه که، وقت سرخاروندن هم ندارم ، خونه خودم راحتم با بچم بازی می‌کنم درگیر شستن و پختن ، بیرون هم میریم ، کلا زندگی عادی خودمو دارم ، راه طولانی هم واسم خسته کنندست ، به من باشه میگم سالی یک بار برم😅 شما حتما از اونایی که یه دقیقه خونه نمیمونی طاقت نداری

آره توخوشبختی بخداا کی اینطوری خوشحالم برات

قربونت ، هر کس یه جور اخلاقی داره دیگه نمیشه گفت کار شما درست نیست ذاتا اینجوری دیگه ، اتفاقا خوبه که شما که همیشه به تفریح و خوشی هستی