2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اوایل فک میکردم اسمش اسماعیل هستش مخفف صدا میکنن به جان خودم سال۸۵بود بچه بودم بعد گفتم آخه مگه م ...

من برای خندیدن به این قطعا میرم جهنم،ببخش منو لطفااا🤣🤣🤕✋

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

شوهره دوسش نداره خب زنم یه تنه نمیتونه مشکلاتو حل کنه

جایی که آدمو نمیخان....دوسش ندارن...احترامی براش قاعل نیستن.چرا مونده.....؟؟!!!!ایشون باید کلاشو قاضی کنه،ویک تصمیم اساسی برای زندگیش بگیره.....اینطوری فایده نداره.......

نه اینکه ما تو زندگیمون مشکل نداریم ها!!!چرا داریم ولی اینقدر عمیق نیست قابل حله.....هر روز هرروز که جنگ نداریم....بالاخره ی دوست داشتنی هم این وسط هست...به زندگیمون متعهدیم......ولی زندگی ایشون متاسفانه فاقد تعهده......بازم خدا کمکش کنه که بتونه بهترین تصمیمو برای زندگیش بگیره..گناه داره ..اونم ی خانومه و برای زندگیش و بچه ی تو شکمش هزاران آرزو داره...........

خب بعضی مردا ذاتشون خرابه کاری به قیافه ندارن همسر من خداروشکر ذاتش درسته عاشق اهل بیت و اهل نمازه م ...

منظورم همین بود به قیافه نیست به ذاته وشعورطرفه

خیلی این تاپیکانرو

هرچند انقد زیادن که،،، 

بلا از زندگی شما وهمه دورباشه🙏

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
خاک توسرش کنن.احمق رو. چقد همه گفتن کاری نکن تا مدرک جمع کنی بری سر قرارشون. رفت گذاشت کف دست شوهر و ...

انقد عصبی شدم اه

خودش باعث میشه ازش سوءاستفاده کنن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
عنوان تاپیک جدیدش چیه برم بخونم

ممنون عزیزم همچنین از زندگی شما

🙏