2777
2789

سلام خانما 

ببخشید همش حس میکنم اشتباه غسل برای پاکی بعد از دوران قاعدگی رو انجام میدم میشه لطفا بگین غسل حیض و دقیقا چجوری باید انجام بدم؟ سرچ کردم متوجه نشدم رومم‌ نمیشه از کسی بپرسم

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل همه ی غسل هاست نیتش فرق میکنه

فقط نیتش؟

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵
اول سر. بعد سمت راست بعدم سمت چپ به ترتیب باید آب بریزی. وسواس نداشته باشید. اگر نیت کردید و انجام د ...

ممنونم

نیت میکنی میری زیر روش و سر و گردن رو میشوری نباید جایی خشک بمونه .بعد ازیر دوش میری کنار دوباره میری زیر دوش سمت راست بدنت  رو میشوری .بعد کنار میری از زیر دوش بعدش دوباره میری زیر دوش و قسمت چپ بدنت از شانه تا کف پا

اول نیت بعد سر و گردن بعد سمت راست بدن بعد سمت چپ بدن اگر شک داری غسل ارتماسی کن

مرسی قشنگم

غسل ارتماسی به این معنی است که یک دفعه تمام بدن را به نیت غسل در آب فرو ببرید. البته انجام آن نیازمند وجود فضایی است که این عمل را امکان پذیر کند. برای مثال می توانید این نقص را در استخر یا حوض انجام دهید. در این روش بهتر است قسمت بیشتر بدن خارج از آب بوده و بعد از نیت، غسل یک مرتبه یا به تدریج در آب فرو روید تا آب همه بدن را فرا گیرد. البته لازم به ذکر است که قبل از انجام غسل، بدن باید پاک باشد.

غسل ترتیبی ، ابتدا سر و گردن و سپس بقیه بدن را باید بشویید. البته بهتر است بعد از شستن سر و گردن اول طرف راست و سپس طرف چپ بدن را بشوید. هرچند این مورد در میان فقهای مختلف متفاوت است. توجه کنید تنها لازم است بدن و قسمت هایی که دیده می شوند، شسته شود. رساندن آب به ظاهر گوش ها و بینی کافیست و لازم نیست آب وارد آن ها شود. ذکر این نکته هم ضروری است که برای اطمینان از شسته شدن کامل هر طرف بهتر است مقداری از طرف چپ با طرف راست و مقداری از طرف راست با طرف چپ شسته شود.

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها