2777
2789
بله

تاپیک جدید زده

نگران شوهرشه خودشو نکشه

اه چقد این احمقه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اوایل فک میکردم اسمش اسماعیل هستش مخفف صدا میکنن به جان خودم سال۸۵بود بچه بودم بعد گفتم آخه مگه م ...

یکی میگفت باخط که دستمه به اسم شوهرمه اما

اومدم سایت اسم شوهره اسماعیل

میگفت تعجب وترس داشتلف جطورشناختنم که خط اسماعیله 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
وای شوهر منم تیپ و ظاهر عالیه جدیدا رفته اسنپ خیلی میترسم میشناسمش که خیلنت کار نیس خودشم هزاربار قس ...

یکی بود شنیدم داشت جدامیشدخانم قدبلند چشم آبی بود شبیه اروپاییا بچه داشت اماهیکلش خوب هرچقدبگم کم،، بخاطرخیانت های زیادشوهرش داشت جدامیشد،شوهره،طلاق نمیداد،،  خلاصه شمارش توگوشیم بود بعد چندماه دیدم پروفش عکس دو نفرس ،،،آشتی کردن،،،باورنمیکنی شوهرش تهوع آوربود ازقیافه وهیکل انگارمشت بزنه روتبه پهن گوه واربره اون شکلی

اگه اسی رفته باشه زود شلوغ کاری کرده باشه کار خراب کرد. باید میزاشت قول قرارشون رو بفهمه اونجا با چن ...

سوتی داده

تاپیک جدیدشوبخون

من رفتم اکثر تاپیکاشوخوندم......اینا از اول مشکل اساسی داشتن....کلا مشکلاتشونو حل نمیکنن.....مشکل رو ...

شوهره دوسش نداره خب زنم یه تنه نمیتونه مشکلاتو حل کنه

دیگه وقتشه بری... 

یکی بود شنیدم داشت جدامیشدخانم قدبلند چشم آبی بود شبیه اروپاییا بچه داشت اماهیکلش خوب هرچقدبگم کم،، ...

خب بعضی مردا ذاتشون خرابه کاری به قیافه ندارن همسر من خداروشکر ذاتش درسته عاشق اهل بیت و اهل نمازه من ذهنم پریشونه مخصوصا وقتی میام ذینجا بدتر میشم

سوتی دادهتاپیک جدیدشوبخون

خاک توسرش کنن.احمق رو. چقد همه گفتن کاری نکن تا مدرک جمع کنی بری سر قرارشون. رفت گذاشت کف دست شوهر و زن داییه. شوهره هم قشنگ بلده چطور خرش کنه که این ساکت بشه. آخه احمق تو الان باید برات مهم باسه که نکنه اخراجش کنن.

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
قبول دارید اصلی ترین وسیله ی خیانت گوشی هوشمنده؟

و ذات پلید و نگاه گرسنه و هیز قبل گوشی هوشمند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃