2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 6052 بازدید | 310 پست
عه بوووس بهتتت

😉😘

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
واقعا متاسفم ک فکر میکنی با جنگیدن و توهین کردن و قایم شدن از مردا ،میتونی رفتار و تعامل سالم رو یا ...

تو اول ریپ زدی و نی نی یار تگ کردی برا خودت متاسف باش که بی دلیل اومدی به من توهین میکنی 

و ادعای با فرهنگ بودنت هم میشه خداروشکر من عقده ی هم کلام شدن با مرد ها رو ندارم که تو بدجوری داری و اسمشم گذاشتی اجتماعی بودن و افتخار هم میکنی به خودت بیشتر از این وقتمو هدر نده 

کاربری سوم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پذیرش نمیکنم رد میکنم درخواست رو‌ بازم درخواست دوستی میده

رد هم نکن، بذار درخواستش خاک بخوره همونجا😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

واقعا میخاین زنا رو بشناسین؟برادر من ما گاهی خودمونم نمیدونیم چمونه بعد شما میخاین بفهمین

این چه حرفیه چرا عادت به خودکم بینی و خودتخریبی دارین؟

مگه زنها چشونه آدم فضایی که نیستن طرف خودش میگه ماهم تو وجودمون نیمه زنانه واحساسی داریم!

تو اول ریپ زدی و نی نی یار تگ کردی برا خودت متاسف باش که بی دلیل اومدی به من توهین میکنی و ادعای با ...

یک بار توضیح دادم ک اون قسمت ک گفتم منو ب مرد بودن متهم کردید یک اشتباه بود و متن کپی شده بود، و شما رو صرفا بخاطر حرف توهین آمیزتون ب استارتر گزارش زدم.

من هم علاقه ای ب جدل کردن ندارم، فقط نمیخوام سکوت کردنم باعث سوتفاهم بشه.

موفق باشید🙏🏻🌺

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

واقعا ادب داشتن آنقدر سخته؟اصلا نه خوندی چی گفت ، نه دیدی چه شخصیتی داره ، ...سریع تر خطابش میکنی؟

واقعا تو موضوعی که بهت مربوط نیست دخالت نکنی انقدر سخته ؟

اتفاقا خوندم کامل هم خوندم .حالا تو از کجا از شخصیتش با خبری ؟ 

کاربری سوم  
این چه حرفیه چرا عادت به خودکم بینی و خودتخریبی دارین؟مگه زنها چشونه آدم فضایی که نیستن طرف خودش میگ ...

چه ربطی داره؟ الان من گفتم خود کم بینی دارم؟ چرا هر قضیه رو فمنیستی میکنین

یعنی شما دچار پی ام اس نشدین؟ اون موقع خودتم دلیل حال بدتو فهمیدی؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
واقعا تو موضوعی که بهت مربوط نیست دخالت نکنی انقدر سخته ؟اتفاقا خوندم کامل هم خوندم .حالا تو از کجا ...

بهم مربوط نیست؟

اومدی توی سایت عمومی پست گذاشتی همه حق اینم دارن که بهتون پاسخ بدن ، کی تعیین کرده بهم مربوطه یا نه؟

متوجه شدم شما کلا ادبتون در همین حده

موفق باشید ، اصلا قصد بحث ندارم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

واقعا تو موضوعی که بهت مربوط نیست دخالت نکنی انقدر سخته ؟اتفاقا خوندم کامل هم خوندم .حالا تو از کجا ...

شما از کجا باخبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اتفاقا این کاربر عادت داره به فوضولی😂 ولش کن بذار خوش باشه

چقدر خوب که منو دنبال میکنی گلی :))

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بهم مربوط نیست؟اومدی توی سایت عمومی پست گذاشتی همه حق اینم دارن که بهتون پاسخ بدن ، کی تعیین کرده به ...

بعضی ها کلا نمیخوان قانع بشن! مدلشونه! 

روزت خوش عزیزم✨🌹🙏🏻

بعضی ها کلا نمیخوان قانع بشن! مدلشونه! روزت خوش عزیزم✨🌹🙏🏻

روز شماهم خوش زیبا

چه ربطی داره؟ الان من گفتم خود کم بینی دارم؟ چرا هر قضیه رو فمنیستی میکنینیعنی شما دچار پی ام اس نشد ...

تومیگی ما خودمون هم نمیدونم چه مونه؟یعنی کل زنها!

یعنی زنها یه مشکلاتی دارن که هیچ کس حتی خودشون نمیدونن چیه ،هیچچچچچچچچ مردی در مورد خودشون اینطوری نمیگه فقطططططط یه سری خانومها اینطوری در مورد زنها نظر میدن!به این میگن خودتخریبی!