2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم کانال

💝 درمان های معنوی با نور خدا 💖

❤درمانگر حوزه متافیزیک با حضور دومدیوم روشن بین❤

جسمم را به خاک روحم را به خدا

راهم را به شما می سپارم

مثل پرنده ها راهیم و رها

مثل پرنده ها بی قرارم

🇮

لینک گروه کانال👇

@mehasee7

@marg_ham_zibast2

لینک آرشیو کتابها☝️

سختی جداییت فوق فوقش یه سال باشه یه سال سختی و بدبختی بکشی بهتره تا یه عمر بسوزی و بسازی اونم با یه ...

اخه خدا چرا باید یچیزیو بیاره توسرنوشتت قسمتت کنه دل ببندی دوره زمونه خیلی خراب شده ادم نمیدونه ب کی اعتمادکنه این فوقش با ینفر بوده اما پسرای حالاییودیگه حالم ازاین دنیابهم میخوره

اره بدون اون میمیرم

میخای بهش بگی خودت تهیه کن پول براش بریزی بنظرم نکن 

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

اون دعایی که واست مینویسه فوقش یکسال کارمیکنه بعدش طلسمت میشکنه واون آدم دوباره طلاقت میده هی بایدبری تمدید کنی اونم اگه کاربلدباشه فقط رویه تیکه کاغذبایدبنویسه نیازی ب پوست اهوواینانیس الکی پولتوهدرنده😏

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
اون دعایی که واست مینویسه فوقش یکسال کارمیکنه بعدش طلسمت میشکنه واون آدم دوباره طلاقت میده هی بایدبر ...

میدونی اخه خودش دلش باجدایی نبود بچه ننه اس ننه اش نزاشت هنوزم میگه تااخرعمرهمینجوری باهات میمونم

خودمم همین ب فکرم رسید

پول ازت میخای مگه پوست آهو از کجا پیدا کنی که احتمالا دروغ میگه فقط سر کیسه میکنه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
میدونی اخه خودش دلش باجدایی نبود بچه ننه اس ننه اش نزاشت هنوزم میگه تااخرعمرهمینجوری باهات میمونم

کسی که بخوادت توروی همه وایمیسته ولش کنی بهتره 

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
پول ازت میخای مگه پوست آهو از کجا پیدا کنی که احتمالا دروغ میگه فقط سر کیسه میکنه

دعای محبت رو پوست آهو خیلی قدیمیه من در گذشته تجربه اش کردم 

حالا کاری به این آقا و دعاش ندارم کلی گفتم