2777
2789
عنوان

آبروم تو در و همسایه رفت

307 بازدید | 20 پست

از بس جیغ و داد کردم.بچه هام جیغ زدن . به خاطر یه مسئله ی پی پا افتاده شوهرم قاطی کرد منم تحملشو نداشتم توقع داره با اخلاق بدش کنار بیاییم چنان بچه ها ترسیدن.چجوری با همسایه ها رودرو بشم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب کاری کردی ایول شیرزن شوهرت مطمئنم حسابی ترسیده کاش منم میتونستم اینکارو بکنم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

ب تروماهایی ک واسه بچه ها ایجاد کردید فکر کن  نمیخواو بفکر همسایه باشی  زن عاقل   

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

ب تروماهایی ک واسه بچه ها ایجاد کردید فکر کن نمیخواو بفکر همسایه باشی زن عاقل

این زن و شوهرها اصلا به فکر بچه ها نیستن یکی نیس بگه چرا بچه میارین😢😢

بخدا من خودم ۲۳ سالمه ولی از بچگی ترس دعواهای خانواده م رو داشتم بخدا قسم الآنم دعوا میکنن دست چپم به میشه و بی حس و ضربان قلبم می‌ره بالا😭😭

همش میگم کی بشه برم سرکار و ازدواج کنم و خودمو از این خونه نجات بدم😭

خوب کاری کردی ایول شیرزن شوهرت مطمئنم حسابی ترسیده کاش منم میتونستم اینکارو بکنم

میدونی بچه ها چنان از ترس جیغ زدن که شوهرم کوتاه اومد ولی چه فایده هنوز حق بجانبه

۹ سال و ۱۱ساله ان دخترن

موقعی که می خواید دعوا کنید ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم

بچه هاتون ببر تو اتاق یا سرشون رو به یه چیزی گرم کن چون 

وقتی ۱۴و۱۵ سالشون بشه تروما میگیرن حتی از صدای بلندم میترسن

همیشه یه خدایی هست 🤍❤️
ب تروماهایی ک واسه بچه ها ایجاد کردید فکر کن نمیخواو بفکر همسایه باشی زن عاقل

چیکار میکردم سر اینکه اومده بود دنبال منو بچه ها ۱۰دقیقه دیر کردیم چون چون دخترم دسشویی رفته بود چنان قاطی کرده بود تو خیابون داد زد کجایید بیایید دیگه.اومدیم خونه من شام نخواستم بخورم چون گریه کردم حالم خراب بود هر چی از دهنش دراومد گفت سفره و پرت کرد نیخواست چیزی پرت کنه روم که بچه عا جیغ زدن ایا تقصیر منه

میدونی بچه ها چنان از ترس جیغ زدن که شوهرم کوتاه اومد ولی چه فایده هنوز حق بجانبه

به شوهرت بگو اگه سلامتی بچه هامونو دوست داری این اخلاق بده لجوج بودنت رو کنار بزار

همیشه یه خدایی هست 🤍❤️
اصلا به رو خودتم نیار چار دیواری اختیاری به کسی ربطی نداره مگه رفتی خونه اونا دعوا کردی خونه خودت بو ...

اینکه دیوارا نازکه تمام حرفا و موضوع دعوامونو شنیدن دیونه میشم.خیلی بد شد 

موقعی که می خواید دعوا کنید ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنمبچه هاتون ببر تو اتاق یا سرشون ...

آخه از اول که تو ماشین بودیم صداشو برده بود بالا آرومم حرف میزدم اون بدتر میکرد.اخلاق شوهرم همینه تا داد نزنی سرش نمیشینه سر جاش.دیگه شوهرم بعد از اینهمه جنگ روانی که ایجاد کرد گفت بعدا حرف میزنیم چه فایده