2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم فحش دادم و قهر کردم بعدشم امد به گ و ه خوردن 😁البته حرمت خیلی مهمه تو زندگی وقتیکه بشنکه دیگه ز ...

کلا مسائل زناشویی هم باهاش مشکل دارم .....حرمت هزار بار شکونده

کلا مسائل زناشویی هم باهاش مشکل دارم .....حرمت هزار بار شکونده

همین دیگه بعد شکستن حرمت دیگه هیچی معنی نمی‌ده 

مام اینجوری بودیم ، الان دیگه همه چی تموم شده و درحال دادگاه بازیم

چجوری اقدام کردی.مشکلت؟

بعد حرمت دیگه آروم آروم هیییی بدتر می‌شدیم 

از هم خسته شدیم بعد یه مدت ، دیگه نه اون میخواست ادامه بده نه من ،، ولی چون ته دلم وابستگی و دوست داشتن بود دلم میخواست زندگی کنم ، بابام امد خونه شوهرم ، شوهرمم همه چیو با بی احترامی گفت خلاصه بابام گفت جمع کن ببرمت ، منم با بابام امدم ، و الانم داریم جدا میشیم 

اوایل خوب بودیم دخالتا وحسودیا خانواده شوهرم و نشستن زیر پای شوهرم بد منو و خانواده مو گفتن اینقد تا از هم زده شدیم ، بعد اون موقع دیگه دعواها شروع شد 

و منم هیچ وقت حلالشون نمیکنم دادمشون دست امام رضا که جوابشونو بده 

بعد حرمت دیگه آروم آروم هیییی بدتر می‌شدیم از هم خسته شدیم بعد یه مدت ، دیگه نه اون میخواست ادامه بد ...

طلاق چقدر طول میکشه؟ من کارم تهرانه خانوادم شهرستانن ...میخوام کارمو از دست ندم برای جا چیکار کنم؟