2777
2789
حتی حرزامام جوادم بایدروپوست اهوباشه

این بایدو کی تعیین کرده

والله والله والله که اینا همه بازار گرمیه

آهوی بیچلره چه گناهی کرده باید فدای توهمات بکسری افراد سودجو و مراجعین کم خردشون بشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بایدو کی تعیین کردهوالله والله والله که اینا همه بازار گرمیهآهوی بیچلره چه گناهی کرده باید فدای ...

من دیدم اینطوریه شما اولین باره میشنوین؟؟؟حرزامام جوادو دیگه ایت الله بهجت تجویزش کرده 

خب اینارو گفته تهیه کن،چون میدونه نمیتونی و اگرم بتونی،چجوری میخوای پست کنی، حوصلشو نداری، بنابراین ...

خوب پولش همش ششصده گف پست میکنم وسایلشودیگه ۷ روز جواب میده

بیا تو این کانال اگه دوست داری، انشالله مشکلت حل شه. در ضمن تو چه میدونی چه حکمتی بوده که نامزدی به هم خورده. انشالله یه مورد بهتر قسمتت شه. چیزیو به زور نخواه.که پشیمون میشی

بیا تو این کانال اگه دوست داری، انشالله مشکلت حل شه. در ضمن تو چه میدونی چه حکمتی بوده که نامزدی به ...

کاش خدا کسیو ک قسمت هم نیستن توسرنوشت هم قرارنمیداو

دنباله رو راه شیطان نباش ..ازدواجی ک قراره با جادو درست بشه دوامی نداره و همیشه سنگینی تو زندگیت میاره .‌.وقتی ی رابطه بهم میخوره حکمتی توش هست ک ما چند ماه یا چند سال بعد بهش پی میبریم..حیف ک خیلی از انسانها صبر ندارند

سختی جداییت فوق فوقش یه سال باشه یه سال سختی و بدبختی بکشی بهتره تا یه عمر بسوزی و بسازی اونم با یه ادم خیانت کار و اینکه اونا دنبال بهونه بودن که این وصلت تمام بشه ‌و اگه دلش تورو بخاد خودش برمیگرده دعاها مدت دارن اولا که بدبختی برات میاره دوما تا ۴۰ روز دعا اثرش از بین میره میشه همون آش و همون کاسه یه چیزو به زور از خدا نخواه که بهت میده عوضش به غلط کردن میندازدت