2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 177 پست
از نظز تهیه ی حداقل ترین ها غذای سالم نه اتاشغال هورمونی رفع نیازها طوری که نرن تو مدرسه چشمشون دنبا ...

والا من بااینک از خانوادا فقیری هستم و خودمم خودمو ادم فقیری میدونم تاالان نزاشتم یه لحظه دخترم حس کمبود کنه مدرسه غیرانتفاعی گذاشتم کلاس هایی ک دوست داشته تجربه کنه گذاشتم همیشه آراسته و مرتب لباسهای قشنگ میپوشونم برای آیندشم هم خودم هم خانوادا همسرم طلا میخریم کنار میزاریم 

ولی این صحبت ک میگید کیفیت لفظ قشنگی نیست

ینی ما فقیرا آدمای بی کیفیتی هستیم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد منفی نگر خوب چون شاید یه روز جنگ بشه خودمونو بکشیم؟حتی نمیتونم ب این چیزا فکر کنم

خوشبحالت بخدا...این فکرا مغزمو خوردن....همش دلم برای بچه هام میسوزه که تو این دنیا آوردمشون

شرایط زندگیت اوکی بود؟

شکر خدا. تا باشه شرایط از نظر بقیه. چی باشه. 

بچه اول که اوردم. چیزی نداشتیم. یعنی از نظر شرایط اقتصادی هیچ کدوم از ملاک های. نی نی سایتی های عزیز و نداشتیم الان خونه و ماشین داریم. شکر خدا روزی رسونه. .

درکل. بالاتر هم گفتم. بنظرم. شرایط اقتصادی. ی بخشی از فرزند اوری (نریزید سرم که اره تو بدبختی و نداری بچه میارن کودکان کارو و...)بیشتر شرایط روحی و..مهمه.پول داشتن خوب هست ولی اولویت نیست. صرفا. 

چون حتی. بچه. های خودمو با سطح مالی پایین تر مقایسه میکنم. با اینحال که. تعداد فرزند بیشتری دارن. تو تربیت. خیلی موفق تر بودن. بچه هاشونم گرچه سطح رفاه بچه های منو ندارن. ولی احساس رضایت  و خوشبختیشون بالاتره. شکر خدا. .

فک منم. دلیل موفقیتشون اینه که من همه تلاشم. و میکنم تابا پول زندگی شادو خوبی بسازم . ولی. اونا  زندگی شاد رو با داشته هاشون رقم میزنن پول. محبت عشق. گذشت. ارامش 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
اره شایدم میخواد حتما پسر باشه هر چند ب بون نگه والا دلیل نداره این له له زدن بچه داری دیگه چته هر گ ...

اتفاقا اصلا دوست ندارم پسر دار بشم انقد ک بعضیا مث شما فک میکنن پسر ینی وارث تاج و تخت زده شدم دلم میخواد یه خواهر برا دخترم بیارم ک لذت خواهر داشتنو بچشه لذت همزبونی و عشق خواهرانه

والا من بااینک از خانوادا فقیری هستم و خودمم خودمو ادم فقیری میدونم تاالان نزاشتم یه لحظه دخترم حس ک ...

منم خودم مثل شما به نظرتون با کیفیت بودیم منم خودم خانوادم ثروت زیادی نداشتن ما کیفیت مادی نداشتیم ولی دلمون شاد بود روزامون قشنگ بود

خوشبحالت بخدا...این فکرا مغزمو خوردن....همش دلم برای بچه هام میسوزه که تو این دنیا آوردمشون

اشتباه نسل ما اینه ک مسئول همه چیز بچه ها میدونیم خودمونو قراره جنگ بشه ۴۰سالشون بشه خونه داشته باشن زندگی داشنه باشن مدیر مدرسه دخترم میگف انقد نسلتون نگران همه چیز بچه هاشونه و میخوان همه چیشون تامین باشه ک حواستون نیس دارید بچه های بی دست و پا بزرگ میکنید ک اگ روزی خدای نکرده افتادید مردید بچه هاتون نمیتونن شلوارشونو بالا نگه دارن

شکر خدا. تا باشه شرایط از نظر بقیه. چی باشه. بچه اول که اوردم. چیزی نداشتیم. یعنی از نظر شرایط اقتصا ...

این حرفتون ملاک نیستا من تک فرزندی پزشک و موفق هم دیدم چند فرزند موفق فقیر و متوسط هم دیدم تک فرزند خلف هم دیدم چند فرزند خلف هم دیدیم اصلا تعداد فرزند ملاک نیست درک و تربیت درست خانواده ملاکه

شکر خدا. تا باشه شرایط از نظر بقیه. چی باشه. بچه اول که اوردم. چیزی نداشتیم. یعنی از نظر شرایط اقتصا ...

چقد زیبا سخن گفتی ولی خب پول هم باعث خوشبختیه فکرو خیالو اروم‌میکنه و....

واقعا نمیشه فقط ب این چیزا فک کرد تابوده خوبی ها و بدی ها کنار هم بوده جنگ بوده طاعون بوده ولی ادمی ...

من دیر بچه دار شدم 32 دخترم بدنیا اومد ،من خودم همیشه تنها بودم دو تا برادر داشتم ،امسال اقدام کردم ،خداروشکر دختر دار شدم و خدا به دخترم یه خواهر داد ،امیدوارم بتونم از پسش بربیام ،آن شاالله خدا دامن شما رو هم سبز کنه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
منم خودم مثل شما به نظرتون با کیفیت بودیم منم خودم خانوادم ثروت زیادی نداشتن ما کیفیت مادی نداشتیم و ...

خب چرا نمیشه الان این روزارو داشت قربون خدا برم همه چی رو واسه ما خشکوند🤭