2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 177 پست
کیفیت از چ‌نظر؟

از نظز تهیه ی حداقل ترین ها غذای سالم نه اتاشغال هورمونی رفع نیازها طوری که نرن تو مدرسه چشمشون دنبال مال این و اون باشه یا دست کجی کنن یا حسرت ببرن بزرگ شدن یه سرپناه راحت بتونن تهیه کنن نه اینکه عمر و جونیشون بره تازه به یه جایی برسن وقتی به سن ۴۰ میرسی دیگه زندگی معناش برات فرق داره پیر شدن یهویی پدر و مادرت رو میبینی بزرگ شدن فرزندت رو میبینی و شروع شدن سفیدی موهای خودتو بعد به خودت میای میگی پس من خودم کی زندگی کنم منم یکبار به دنیا امدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمیتونم درک کنم کسی ک یه بچه داره چرا همچین حسی داره من حس میکنم بخاطر حرف دیگران میخوای گرن ...

اره شایدم میخواد حتما پسر باشه 

هر چند ب بون نگه والا دلیل نداره این له له زدن 

بچه داری دیگه چته هر گلی به سرش زدی بسه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
میدونی پدر مادرت از آرزوهای خودشون گذشتن میدونی چقدر بی خوابی و زحمت کشیدنمیدونی واس اینکه خواسته ها ...

ن واقعا از خواسته خودشون نزدن من فکرمیکنم‌ک اونا خواستشو داشتن یه خانواده بزرگ بود و ب خواستشون رسیدن من خودم یه دختر دارم واقعا بااینکه شرایط مالیمون خوب نیس تاحالا ن از خواسته خودم زدم ن براش چیزی کم گذاشتم 

قربونت عزیزم...ترسام بیشتر ترس از دست دادن و مشکلاتی که تو این دنیا قرار سرشون بیاره....امشب دیگه فک ...

چقد منفی نگر خوب چون شاید یه روز جنگ بشه خودمونو بکشیم؟حتی نمیتونم ب این چیزا فکر کنم