ولی شرایطشو ندارم خسته شدم همه کسایی ک باهاشون راجع بهش حرف زدم آوردن فقط من موندم حس حسادت ندارم ولی خیلی غبطه میخورم بهشون ک کاش منم الان بچم بغلم بود دخترم خیلی تنهاست خیلی بهانه گیری میکنه همسرم قبول نمیکنه خودمم اصراری ندارم ولی میگم کاش خدا یه نگا ب بندا هاش میکرو ازاین وضعیت نجات میداد دلم له له میزنه واسه یه بچه کوچولو انگار ک تاحالا بچه نداشتم خدادامن همه خانومایی ک نی نی میخوان سبز کنه من ک یکی دارم انقد افسردا شدم چ برسه اونایی ک میخوان و نمیشه
از نظز تهیه ی حداقل ترین ها غذای سالم نه اتاشغال هورمونی رفع نیازها طوری که نرن تو مدرسه چشمشون دنبال مال این و اون باشه یا دست کجی کنن یا حسرت ببرن بزرگ شدن یه سرپناه راحت بتونن تهیه کنن نه اینکه عمر و جونیشون بره تازه به یه جایی برسن وقتی به سن ۴۰ میرسی دیگه زندگی معناش برات فرق داره پیر شدن یهویی پدر و مادرت رو میبینی بزرگ شدن فرزندت رو میبینی و شروع شدن سفیدی موهای خودتو بعد به خودت میای میگی پس من خودم کی زندگی کنم منم یکبار به دنیا امدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونی پدر مادرت از آرزوهای خودشون گذشتن میدونی چقدر بی خوابی و زحمت کشیدنمیدونی واس اینکه خواسته ها ...
ن واقعا از خواسته خودشون نزدن من فکرمیکنمک اونا خواستشو داشتن یه خانواده بزرگ بود و ب خواستشون رسیدن من خودم یه دختر دارم واقعا بااینکه شرایط مالیمون خوب نیس تاحالا ن از خواسته خودم زدم ن براش چیزی کم گذاشتم