ولی شرایطشو ندارم خسته شدم همه کسایی ک باهاشون راجع بهش حرف زدم آوردن فقط من موندم حس حسادت ندارم ولی خیلی غبطه میخورم بهشون ک کاش منم الان بچم بغلم بود دخترم خیلی تنهاست خیلی بهانه گیری میکنه همسرم قبول نمیکنه خودمم اصراری ندارم ولی میگم کاش خدا یه نگا ب بندا هاش میکرو ازاین وضعیت نجات میداد دلم له له میزنه واسه یه بچه کوچولو انگار ک تاحالا بچه نداشتم خدادامن همه خانومایی ک نی نی میخوان سبز کنه من ک یکی دارم انقد افسردا شدم چ برسه اونایی ک میخوان و نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه میاری تو این دنیای آشوب چی خودمون کم داریم عذاب میکشیم الانم که دیگه دنیارو جنگ و ناامنی گرفته خ ...
واقعا نمیشه فقط ب این چیزا فک کرد تابوده خوبی ها و بدی ها کنار هم بوده جنگ بوده طاعون بوده ولی ادمی محکوم ب بقاست و نمیشه ک بخاطر ناامیدی و جنگ چرخه زندگی رو خاتمه داد
منم اگر شرایط بود دلم میخواست ولی ۴۰ سالمه و دخترم ۱۱ سالشه همه میگن بی خیال شو لطفا
تورو خدا اگر ظرفیت روحی روانی ندارید نیارید
الان من ۳۲ سالمه ی پسر ۱ ساله دارم بعضی اوقات از دستش کلافه میشم بس ک دنبالش راه رفتم توی ۴۰ روز ۵ کیلو وزن کم کردم
خسته ام 😢
خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعاکنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔