2777
2789
عنوان

یه ذره درد و دل

60 بازدید | 6 پست

فقط متوجه شدم که هیشکی ظرفیت خوبی نداره 

هیشکی ظرفیت اینو نداره که براش تلاش کنی حتی کوچیکترین چیز... 

من هیچوقت آدم افراطی نبودم که از خودم بگذرم برای کسی ولی متوجه شدم آدما حتی به درد همینم نمیخورن... 

جرعت مردنم ندارم همیشه ترسو بودم فقط تنها آرزوم اینه که این زمان زودتر بگذره.. 

میدونی چیه همش خوبی میکنین به یکی ولی اون طرف کورره نمیبینه ای کاش سرراهمون آدم هایی ذات قرارنمیگیرف ...

آفرین دقیقا. فکر میکنم ذات آدم کلا همینه هرچی بیشتر بهش بها میدی انگار وظیفته. شایدم مشکل از ماست نه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین دقیقا. فکر میکنم ذات آدم کلا همینه هرچی بیشتر بهش بها میدی انگار وظیفته. شایدم مشکل از ماست نه ...

اره چون دل ساده ایی داریم یادحودم افتادم ک یه آدم بخشیدم توزندگیم ولی هررروزاسترس دارم هرروزخودم پیگیرشم فکرم پیشش ولی اون نخ

اره چون دل ساده ایی داریم یادحودم افتادم ک یه آدم بخشیدم توزندگیم ولی هررروزاسترس دارم هرروزخودم پیگ ...

منم همینطور. اونم واسش مهم نیست 

باید یکم تغییر کنیم