2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 177 پست
الان دیگ انقد همه دیر میارن عادیه

خوب من با همه چکار دارم مگه همه میخوان تو پنجاه سالگی من بیان بچه ی منو ببرن مدرسه بیارن تو ۶۰ سالگی اوج بلوغ بچس مگه من میفهممش؟ یا مگه حوصلشو دارم ؟ یا مگه دوست داره پدر و مادر پیر داشته باشه 

خوبه که راحت لاغر شدی دومی رو زود بیار با هم بزرگ بشن

اصلااااااااااا و ابدا به بچه دوم فکرنمیکنم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوست دارم ولی هنوز نتونستم خودمو قانع کنم ک بیارم ذهن و قلبم تو کشمکشناما نگاه میکنم ک پدرمادرمنم ...

میدونی پدر مادرت از آرزوهای خودشون گذشتن 

میدونی چقدر بی خوابی و زحمت کشیدن

میدونی واس اینکه خواسته های شمارو برآورده کنن چ دردسرهایی تحمل کردن ...ینی رسمن از خودشون گذشتن 

و الانم ک شما بزرگ شدید رفتین سراغ زندگیتون سنشون بالاس وقتی برا خودشون نموند جونی کنن..

الان اینو میگید وقتی خدای نکرده اتفاقی برای بچه ی آدم بیفته اونوقت می‌فهمید چقد سخته،یا جنگ بشه و نفهمی بچه ی بی گناهتو کجاببری که درامان باشه سخته...نمیدونم خودم افکارم همش همیناست همیشه ترس از دست دادن دارم میگم کاشکی دیگه هیچکس تو این دنیای ترسناک بچه نمی آورد

واقعا اگه شرایط مناسب نیست از فکر بچه دوم بیا بیرون 

بچه دوم من 4 سالشه 

اونموقع که بعد دوسال دودلی و کشمکش تصمیم به دو فرزندی گرفتم، اوضاع اقتصادی و به تبعش روحی و روانی اینقدر فاجعه نبود 

درآمد خودم و شوهرم به اندازه ای بود که از پس مخارج برمی اومدیم و بچه اولمون هرچی میخواست یا لازم داشت براش فراهم بود 

ولی الان طفلک بچه دومم، از خیلی از تفریحات و رفاهی که بجه اولمون داشت محرومه، چون نه توان مالیش هست و نه حوصله روانی 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

پولو مشکلمون باقی خداروشکر تو تربیت دخترم‌میبینم ک بد نبودیم

اسی منم ارزو بچه دوم دارم شوهرم راضی نمیشه 

بچمم تنهاس همش میگه اجی یا داداش بیارین. دعاکن شوهرم راضی بشه. ان شالله شماهم مشکلتون حل بشه زود واسش داداش یا اجی بیارین. یدونه اصلا خوب نیس

خوب من با همه چکار دارم مگه همه میخوان تو پنجاه سالگی من بیان بچه ی منو ببرن مدرسه بیارن تو ۶۰ سالگی ...

دقیقا منم شرایطم مثل شماست و دومی رو نمی‌خوام 

مادرشوهرم ۳۵ سالگی سومی رو آورده و الان بزرگ شده و از بچگی می‌دیدم از اینکه مادر پدرش سنشون زیاده بچه ناراحته 

حالا ما که دیگه ۴۰ هم هستیم

انشالله موفق موفق میشن اصلا نگران نباش تا میتونی براشون پس انداز بزار کنار

قربونت عزیزم...ترسام بیشتر ترس از دست دادن و مشکلاتی که تو این دنیا قرار سرشون بیاره....امشب دیگه فکرم درگیره که اگه جنگ بشه باید چیکار کنیم بچه های بی گناهمونو کجا ببریم

بچه همینه دیگ جون میده ب زندگی انقد نشستم و خوابیدم خسته شدم😂

بعد ک بچه بیاد اینقدر نمیشینی و نمیخوابی خسته میشی🤣🤣🤣🤣

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔