2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 31809 بازدید | 308 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خدا پدرتو بیامرزه❤️‍🩹منو همسرم مذهبی نیستیم و من اصلا بخاطر شرعی بودنش نمی‌گم کهیه رابطه بوده ...

قربونت گلم ❤️ من درکت میکنم چون خودمم خوشم نمیاد شوهرم به هر عنی که میرسه دست بده چه محرم چه نامحرم 

بعدشم پرونده ی ازدواج قبلیش دیگه بسته شده ، اصلأ چه معنی داره با مادر زن سابقش حتی سلام و علیک بکنه چه برسه به اینکه بره جلو احوالپرسی و دست دادن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️

من بهت حق میدم 

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی ها می‌زارن که اتفاقا خیلی قشنگ هم است

نمی‌دونم والا ما ب همچین آدمایی دید خوبی نداریم 

کسی با ی دست تمنا کردن کسیو نخورده 🫨

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
الان انتظار داری شوهرت دستشو پس میزد؟خب این حرکت خیلی زشت بود و گذشته از اون یه جوری القا میکرد که م ...

پس نمیزد 

دستشو میآورد رو سینه اش 

خیلی از آقایون اینکارو‌ میکنن 

احوال پرسی میکرد و تمام 

شوهرم که نمیدونه اون زن محرم است بهش.

پس هر زنی از فامیل زن سابقش ببینه بهش دست میده حتما یا کلا هر زنی دست شو‌ دراز کنه این باید دست بده