2777
2789
مبارک قشنگن و جدید چنتا میخوای بخری

شنیدم نقره پول ساختش زیاده بعد اصلا مناسب پس انداز نیست موقع فروش چقدر ازش کسر میکنن  

ایندفعه بگو طلا بگیره اونم ابشده یا دست دو 

خب طلا سفید بخر بهتره که 

دوتا کانال دارم طلا بی اجرت میزاره و معتبره میخوای بهت بدم ؟شاید خوشت اومد خریدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هنوز نیورده

مخوای بگی بره پس بده ؟ طلا بگیره؟ حیفه اخه ۳۶۰ تومن نقره🥲🥲 بگو لااقل ۵۰ نقره بقیه اش طلا 

من از رو حسودی نمیگم بخدا عزیزم

چون بعدا احتمالا خودت حسرت بخوری بگی میشد پس انداز کنم ادم بچه داره زندگی داره بعدا 

باز انتخاب خودته هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم 

شنیدم نقره پول ساختش زیاده بعد اصلا مناسب پس انداز نیست موقع فروش چقدر ازش کسر میکنن ایندفعه بگو طل ...

کلا زیاد از طلا خوشم نمیاد خیلی طلا داشتم از بس بدم میومد میرفتم میفروختم سرمایه روی طلا رو هم دوس ندارم

جدی؟ ممنون گلمخودم خیلی دوسدارم ولی از دیدگاه اطرافیان نگرانم نمیدونم چرا انقدر برام مهمه😐بنظرت چن ...

هر چی بیشتر بهتر😂

چون هم خوشگلن هم سنگینن 

متاهل ها ۶تا میندازن

من اگه بگیرم یکی میگیرم

کلا زیاد از طلا خوشم نمیاد خیلی طلا داشتم از بس بدم میومد میرفتم میفروختم سرمایه روی طلا رو هم دوس ن ...

خب طلا سفید بگیر مثل نقره هست 

میگم چون ارزش طلا بیشتره 

بازم هرجور خودت دوست داری  

مخوای بگی بره پس بده ؟ طلا بگیره؟ حیفه اخه ۳۶۰ تومن نقره🥲🥲 بگو لااقل ۵۰ نقره بقیه اش طلا من از رو ...

من اصن در موزد قیمتش باهاش حرف نزدم الان خوابه فردا صحبت میکنم کلا میخوام بگم چنتا چیز نقره ک دوس دازم بگیرم بقیش هم بده چیزای دیگ خوشحال تر میشم

بعدشم عشقم اگ حسود بودی ک این راهنمایی قشنگو نمیکردی🥹

خب طلا سفید بگیر مثل نقره هست میگم چون ارزش طلا بیشتره بازم هرجور خودت دوست داری

😅باشه عزیزم اگ برای سرمایه باشع ک همون پولش رو ترید میکنه، برای سرمایع چیزی نمیخره بیشتر بخاطر خوشحالی من میخره

هر چی بیشتر بهتر😂چون هم خوشگلن هم سنگینن متاهل ها ۶تا میندازنمن اگه بگیرم یکی میگیرم

اره پیش ماهم متأهلا تعداد زیاد میندازن منم متاهلم ولی ۳ یا ۴ تا بنظرم. شاید هم ۳ تا اینو دوتا اینه ای نازک بینش بنظرت خوبه؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن