2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 47815 بازدید | 665 پست
سلام گلم حال منم ازش بهم میخوره حال خانوادم و دوستام و اشناهامو هرکی تو این سایت منو میشناسه ام ازش ...

پس چرا حدا نمیشی؟میخای چندسال دیگه با یه بچه برگردی؟یا به بهونه بچه بسوزی و بسازی؟

حیفه تو واقعا حیف 

هزاربرابر ازش سرتری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره معلوم نیست با چند نفر رابطه داره کثافت 😭

مواظب باش مخصوصا که رفته ترکیه  روابط آزاد اونجا رایجه

تو که سرتری اون انگار ۲۷  یا۲۸ سالشه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

ی نصیحت... چه الان عقدی چه بعدش عروسی کردی... هیچوقتتتتت زیاد پیگیر این مردا نشو... نمیدونم مردا چجو ...

اینکه هیچوقت بعید میدونم ذوق زده بشه از زنگ من 

همیشه میگه من اگه از زندگیت نمیرم یا قهر می‌کنیم دوباره برمیگردم دلم به حالت میسوزه 😀💔

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
اینکه هیچوقت بعید میدونم ذوق زده بشه از زنگ من همیشه میگه من اگه از زندگیت نمیرم یا قهر می‌کنیم دوبا ...

وای این حرفو بهت میزنه بازم باهاشی؟؟؟؟🤦🏻‍♀️

خجالت نمیکشه هرچیو میگه بهت😐

نه سنتی نبود دوست بودیم قبل از عقد میدونم شک ندارم زیر سرش بلند شده بعد میگه من حالم از همجنسای تو ب ...

بگو مادرت هم همجنس منه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

هم قیافت خوبه هم اخلاقت و اینکه خیلییی صبوریبخدا لیاقتت یه آدم درست درمونهتوروخدا بااین نمونروانیهتو ...

هروقت زیر یه سقف بودیم واسه چند ساعتم امنیت جانی نداشتم چه برسه اینکه دائم بخوام باهاش یجا زندگی کنم :) 

اینکه هیچوقت بعید میدونم ذوق زده بشه از زنگ من همیشه میگه من اگه از زندگیت نمیرم یا قهر می‌کنیم دوبا ...

بگو گه خوردی دلت میسوزه... دلت نسوزه برو بدرک... ولی قبلش مهریو رو بده بعد به قول خودش سیکتیرشو بزنه... از بس مودبانه برخورد کردی پررو شده... مثل خودش باش نشون بده بود و نبودش دیگه برات مهم نیست ببین چجوری عین سگ بیوفته دنبالت

بگو مادرت هم همجنس منه

این انقد رو مادر ببخشید کثافت تر از خودش حساسه که اگه میگفتم فردا با قمه دم خونمون بود 

بی دلیلم به مادرش اینجوری نمیگما 

خودش چقدر اذیتم میکنه ؟ مادرش هزاااااار برابر خدا شاهده کاملا بی دلیل اذیتم کرده و خون به جیگرم کرده 

هروقت زیر یه سقف بودیم واسه چند ساعتم امنیت جانی نداشتم چه برسه اینکه دائم بخوام باهاش یجا زندگی کنم ...

پس اینارو میدونی و قبول داری و بازم اصرار به دوست داشتن داری؟؟؟🥲

تهش یکی دوسال غصه میخوری برای جدایی

ولی اگه بااین بمونی زندگیتو یک عمر برای همیشه تباه میکنی

دنیا پراز آدمه...به خودت فرصت بده که باآدم درستی آشنا بشی

این آدم خطرناکه..من فقط از چت کردنش ترسیدم ازش

چندسالتهچندسالشهواقعاااا شوهرته؟یا رل و دوسپسر؟باورم نمیشه این حجم از بیشعوری و کثافت بودنبخدا زن نی ...

من ۲۴ اون ۲۳ 

بله رابطه کامل داشتیم 

و اینکه عقدیم 

این انقد رو مادر ببخشید کثافت تر از خودش حساسه که اگه میگفتم فردا با قمه دم خونمون بود بی دلیلم به م ...

اسی از حال الانت معلومه خیلی تحت فشار و مظطربی داری خودتو اذیت میکنی مسائل رو با پدر و مادرت در میون بزار پیاما رو نشون بده  مطمئنن صلاحتو میخوان و به هر حال بچشون و هر آدمی اشتباه میکنه 

مادرشوهری که از الان اینه بعدش چیه 

اون الان به خودت که نه حتی به مادرت احترام نمیزاره باطنی  پس با خانوادت مشورت کن بدونه پشتتن اون اگه قضیه خودکشی هات رو میدونه ممکنه فک کنه کسی رو نداری و عملا بی کسی که داره اذیت میکنه و با خودش میگه هر کاری کنم این مجبوره بمونه