2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 67091 بازدید | 746 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی نصیحت... چه الان عقدی چه بعدش عروسی کردی... هیچوقتتتتت زیاد پیگیر این مردا نشو... نمیدونم مردا چجورین یکم محلشون بدی فکر میکنن چه خرین... شوهر من ادم بددهنی نیست ولی ی مدت میرفت سرکار دو سه بار زنگش میزدم میدیدم جوگیر میشه میگه چیه چرا ایق زنگم میزنی؟؟ جدیدا میره سرکار دریغ از یبار زنگ و پیام... مثلا صبح ساعت هفت میره سرکار من ایقد زنگش نمیزنم خودش پیام میده چخبر کجایی؟ باز من همون لحظه جواب نمیدم یک ساعت بعدش با هزار منت ج میدم... از وقتی سگ محلش میکنم خیلی اخلاقش بهتر شده.... تو هم دیگه اصلا و ابدا پیامش نده ایقد نباش تا اگه ی بار زنگش زدی ذوق زده بشه از زنگت

۲۴

سلام عزیزم 

مطمئنی سفر کاری بود؟

من بودم همچین لجنی را از زندگیم حذف میکردم 

عقد قشنگترین دورانه زندگیه😍

اگه این حرفا توش باشه اصلا ادامه دادنش محض غلطه 

هرچند احساس میکنم بوی خیانت میاد 

ولی یادمه دوران عقدم شبانه روز باهم پیام و زنگ میدادیم و همسرم از گل نازکتر بهم نمیگفت 

حالم ازش بهم خورد خیلی آشغاله خیلی

خب خودت سیاهش میکنیجدا شوخیلی بیشعور و بی تربیته خیلی زیادچطور طاقت میاری اینطوری باهات حرف میزنه؟؟

عشق لعنتی .. 

عاشق که بشی از همه چیت میگذری از غرورت شخصیتت همه چیت 😭

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
دگ عقلی برام مونده با وجود این آدم ؟

خیلی بی احترامی کرده خیلی خیلی چرت به مادرت گفت ننت یعنی در این حد مزخرفه ببخشید البته 

بعدشم تو رو خدا اگه میونتون درست شد قبل از هر گونه رابطه جنسی آزمایش بگیر ازش

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

سلام عزیزم مطمئنی سفر کاری بود؟من بودم همچین لجنی را از زندگیم حذف میکردم عقد قشنگترین دورانه زندگیه ...

سلام گلم 

حال منم ازش بهم میخوره حال خانوادم و دوستام و اشناهامو هرکی تو این سایت منو میشناسه ام ازش بهم میخوره 

خیلییییییی بی لیاقته خیلیییییی نمک نشناسه خیلییییی زیاد 

خیلی بی احترامی کرده خیلی خیلی چرت به مادرت گفت ننت یعنی در این حد مزخرفه ببخشید البته بعدشم تو رو خ ...

اره معلوم نیست با چند نفر رابطه داره کثافت 😭

سلام گلم حال منم ازش بهم میخوره حال خانوادم و دوستام و اشناهامو هرکی تو این سایت منو میشناسه ام ازش ...

هم قیافت خوبه هم اخلاقت و اینکه خیلییی صبوری

بخدا لیاقتت یه آدم درست درمونه

توروخدا بااین نمون

روانیه

توروهم روانی میکنه

دوباره عاشق میشی بهت قول میدم

فقط جدا شو. تو فردا چطور میخوای بااین زندگی کنی؟

الان که عقدین بهترین دوران و شیرین ترین دوران این طوری حرف میزنه وای به حال روزی که برین زیر یه سقف