2777
2789

نه مورد زیاد دیدم که تو این سنا شروع کردن به درس خوندن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیشب دیدم مادربزرگ ۶۰ ساله طرف مدرک phd گرفته بود

منم از تحصیل فعلا محرومم ولی آرزو دارم بخونم یک روانشناس بشم نمیدونم روزی میشه یانه 

ولی برای شما اصلا دیر نیست خیلی هم خوبه 

زودتر شروع کن چند سال بعد حسابی از اینکه این تصمیم رو گرفتی به خودت افتخار میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگه بخام صادقانه بگم اینکه خیر اصلا دیر نیست

من یکو میشناسم الان 31سالشه هرسال از 19سالگی کنکور داده  حالا کاری ندارم که پشت کنکور مونده..که خب اشتباهه زیاد موندن

ولی اینو گفتم بفهمید 31-32ساله های زیادی هستن که امسال کنکور میدن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40