2777
2789

دختر م لج بازه خیییلی انا اگه یکی قربون صدقش بره یا حرف خوب بزنه بگه قشنگم عزیزمممم چنان حرف گوش کن میشه 😑ذوق میکنه عاقل میشه. یعنی کمبود محبت داره!؟

معلمش چند بار باهاش بد اخلاقی کرد گفتم بهش دخترم اگه کسی بهش محبت کنه ذوق میکنه باعلاقه تکالیف  مینویسه . اونم گفت آره توجه کردم اینجوره  حالا دوسه باری دخترم تکالیفو نوشت خانم تشویقش کرده بود بغلش کرده بود دخترم ذوق داشت.

البته دخترم چون اولین نوه بود همه براشذوق داشتن محبت میکردن بهش تا اینکه نوه دومی اومد توجه ها ب این کم شد اینم اینجور شده

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقن دختر منم همینه ولی ما تو خونه خیلی زیاد بهش محبت میکنیم ولی بازم دوس دارع محبت بشنوه 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

چون اوایل خیلی توجه میکردین بهش و الآن کمبود توجه شده اینطوری میکنه.

سعی کن شرایط رو متعادل کنی.

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

واااا نه این چه حرفیه چه ربطی به ساده لوحی داره آدم پنجاه ساله هم با محبت رام میشه

این دیگه خیلی زیاده. البته دخترم یکم بیش فعالی داره خود بیش فعالی میگن از کمبود محبت میاد

حالا دختر منم دقیق ۶سال و ۳ماهشه وحشتناک لجباز و بددهن شده ینی تقصیر خودمه خیییلی دعواش کردم ...بهش محبت میکنی اصلا نمیفهمه خسته شدم ازش کاش بمیرم فقط

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه همینه 

منم تو این سن که بودم مادر پدرم بشدت قربون صدقم میرفتن و همین انتظار رو از بقیه هم داشتم!! 

تصورم این بود که من ملکم😅

تو این سن کاملا طبیعیه

شما تا میتونی قربون صدقش برو محبت کن از محبت زیاد به فرزند هیچوقت بچه لطمه نمیبینه 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خودت زیاد قربون صدقش برو تشویقش کن

متاسفانه از بس اونو باباش عصبیم میکنن من مدام در حال دعوا کردنو غر زدنم. حوصله قربون صدقه زیادی نداشتم. دیگه دیروز  گفتم بذار منم امتحان کنم فقط به دخترم میگفتم عزیزم قشنگم گل من ..... 😅 از بس ذوق کرد تمام تکالیفشو نوشتم  میگفت مامان عاشقتم