2777
2789

« عقدیم » تو یه خونه زندگی نمیکنیم . 

یه هفته سفر کاری رفته بود شمال دیشب داشت برمیگشت که گفت جاده چالوس بستست امشب اینجا ویلا میگیرم میمونم صبح برمیگردم 

دیشب وسط چت وقتی داشتیم خیلی عادی حرف میزدیم یهو جوابمو نداد یعنی سین میکردا ولی تا یکساعت جواب نداد بعدم بدون هیچ توضیحی نوشت من دارم میخوابم شب بخیر گوشیشو خاموش کرد 

پیام دادم چته چی شده چرا اینجوری میکنی ؟ مشکلی پیش اومده ذهنمو درگیر کردی گفت بابا ول کن دیگه .. 

خدا شاهده تا صبح خوابم نبرد از فکر و خیال 

گفتم حالا لابد با کسی بحثش شده فردا آروم میشه برام توضیح میده ولی امروزم از صبح جواب نه پیامام نه زنگامو نمیداد هزارتا فکر اومد تو سرم کلی نگران شدم 

بعد الان این پیامارو داده 💔 :) چی بگم بهش ؟ اصلا جوابشو بدم؟؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

خیانت نکنه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میتونم بگم اولین کار این اسم ماین رو از این بیشعور پاک کن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

عزیزدلم متاسفم.. تو لیاقتت آدمای خوبه نه این اشغال بدددهن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشید

نمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکننا

ولی انقدرم پیگیر نباشید که اخر این حرفارو نثارتون کنن

مردا از پیگیری بیش از حد متنفرن

برخلاف خانوما که دوست دارن یکی پیگیرشون باشه و احساس ارزشمند و مهم بودن میده بهشون

بد دهن احمقو ادب کن حسابی بلاک از همه جا و جواب ندادن ی قهر طولانی و سخت ببین چند مرده حلاجه؟

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

نمیدونم چرا یهو حسم گفت این داره یه غلطی میکنه ....

مخصوصا از حرفایی ک زده 

صبرکن بذار پاش برسه ب خونتون 

بزن دهنش بگو حالا تو برو گورتو گم کن 

شاید تو ندونی برا چی زدی

ولی اون میدونه برای چی خورده

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

منم نظرم همینه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

سر یه پیگیری با این ادبیات حرف بزنه طرف 

فک کن بحث بزرگی پیش بیاد 

.

نه واااا منکه زنگ بزنه حس ارزشمند بودن نمی‌گیرم 

چه بود دیگه....