2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چیکار می‌کنید

225 بازدید | 36 پست

حالم از دوران نامزدی بهم میخوره 

نامزذم دانشگاه بین کلاسآش با دوتا دختر رفته بیرون ی کوفتی خوزذن چجوری هضم کنم اینو 

ب گفته خودش همکلاس پسرش ازش خواسته اینم فکر کرده بوفه همونجاست گفته باشه ولی خب بوبه همونجا هم نباید میرفت دیگه 🥹

خلاصه برذشون بیرون دور دور 

الانم میگخ تو عمل انجام شده قرار گرفتم پشیمون شدم 

هم کلاسایی هم هست ک زیاد نمی بینشون کلا روابط این مدلی ندارن 

یمی از اون دخترا هم همش پلاسه پی ویش بعد تین محل نمیده 

حالا میره بیرون باهاش 

نامزد رسمیه نشون بین خانواده ها ولی میدونم دوستش و عمکلاساش نمی‌دونن فعلا 

دهنشو سرویس کردم ولی میخوام تموم کنم خیلی تحت فشارم با زندگی کردن با این آدم 

چرا بایذ بزه اخهععع

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محکم برخورد کن سر این قضیه

گفتم فردا ب خانوادم میگم تموم کنیم 

همش میگفت متاسفم برات 

یعنی چی که رفته با دوتا دختر بیرون ی چیزی زهرمار کنن😐اینو من با شنیدنش نمیتونم تحمل کنم تو که میکشی ...

ولا نمی‌دونم قرآن برش داره راحت شم 

معذرت خواهی نکرد؟ یا بگه دیگه تکرار نمی‌کنم و...

کفت پشیمونم همون موقع هم پشیمون شدم ولی زر میزنه 

عقد و بندازین عقب یمدت بهش فرصت بده

ولی. سخته... من متاهلم همسرم یه همکار آقای مجرد داشت یه خانوم مجردم اومد تو محیط کارشون این آقای مجرد ب همسرم گفته بود من میخام نزدیک شم به این دختره برای ازدواج خلاصه تایمای آخر کار میبردن میرسوندنش و یوقتایی هم تو کاراش کمکش میکردن من سر این هنوز بعد دوسال یادم میفته ناراحت میشم.... 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

حق داری ناراحت بشی.......آخه میخای باهاش ی زندگی رو شروع کنی...باید بدونی اهل خیانت هست یانه......در ...

دو ساله دوستیم و جدیدا نامزد کردیم من دومین دختر زندگیش بودم کلا 

اهل این چیزا نیست 

ولی حس می‌کنم بدش نمیاد 

ب قول معروف آب نیست وگرنه شناگر ماهریه 

با دوستاش مجردی رقتن شمال رسید اونجا گفت یکیشون دختر آورده با خودش جنجال ب پا کردم پا شد اومد برا اونم میگفت خبر نداشتم 

الهی بمیره راحت شم 

کفت پشیمونم همون موقع هم پشیمون شدم ولی زر میزنه

عزیزم ازدواج یه عمر زندگیه آدم باید چشم و گوشش رو باز کنه قبل از ازدواج، نمیدونم این آقا چند سالشه ولی این رفتار یه رفتار بچه گانه و بی عرضه بودن رو نشون میده یعنی نامزد شما جرئت اینکه به اونا نه بگه و همراهشون نشه رو نداشته و همراه اونا شده درصورتی که اگه شما با همکلاسی پسر بری بیرون هزار جور انگ میزنه بهت و ولت میکنه، آدم وقتی نامزد داره اونم نامزد رسمی اصلا به هیچ وجه نباید با دختر دیگه ای بره بیرون

به نظر من با همچین آدم سست عنصری ادامه نده