2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 26491 بازدید | 534 پست

شاید باورت نشه نزدیک ده ما داره میشه که ازوقتی متوجه شدم بهم داره خیانت میکنه دیگه باهاش رابطه جنسی ندارم اما هنوزم همونجوری که قبلا بودیم یه ذره سرد نشده ازم همیشه از درکه میاد خونه شروع میکنه قربون صدقه رفتن..اینو بهش گفتم که دیگه نمیتونم مثله قبل باشم بیا جداشیم اما میگه مگه من بخاطر رابطه باهات ازدواج کردم دیشب توخواب جنب شد گفت مثلا مردمتاهلم زن دارم انقدر باهم نیستیم که توخواب فلان شدم...خب منم اینجوری تنبیهش کردم چون ضربه بدی خوردم ازش ..البته بهشم گفتم دیگه برام مهم نیس بره نیاز خودشو باهرکی دلش خواست برطرف کنه اما دیگه ازمن رابطه جنسی و بچه نخواد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

عزیز دلم قشنگم خوب همین کارا رو کردی همین چیزا رو ازت دیده که الان مطمئنه هر طور رفتار کنه باز تو ولش نمیکنی و هستی 

دوما ک هیچ مرد و پسری حتی هیچ دختری از آدم انقد وابسته خوشش نمیاد تو خودت تصور کن یه پسری میومد می‌چسبید بهت هی چما میکرد شبا نمیخوابید و راه به راه برات خودکشی میکرد بخدا که خودتم ازش زده و خسته میشدی الان این چون خودشو برات میگیره واست جذاب شده آدمیزاد. همینه گلم 

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

برو پیش روانشناس و مشاور و روی عزت نفست کار کن زن می‌تونه طوری رفتار کنه که مرد آرزوی داشتنش رو داشته باشه منم ازین اشتباهات زیادی کردم مثل تو . جانفشانی زیاد و محبت زیاد و ابراز علاقه زیاد برای مردها هیچ فایده ای نداره بدتر از ارزش و چشم میفتی چه برسه خودکشی اون با خودش میگه این  خودش برا حونش و عمرش ارزش قائل نیست بعد من براش ارزش قائل باشم  برعکس هرچی بخودت برسی اهمیت بدی ارزش قائل بشی ورزش کنی و کتاب بخونی و هدفنند باشی بیشتر میخوانت

سلام عزیزم .من پیاماتو خوندم . ببین ی چیزی بهت میگم ناراحت نشو هم تو مشکل داری هم نامزدت حس میکنم تو کلا مشکل عزت نفس داری یا ی چیزی تو ریشه وجودت داری ک آزار میبینی خوشت میاد تو این ادمو دوست نداری معتادش شدی  وابسته ای این وابستگی هم تحت نظر روانشناس درست میشه ب نظرم برو روانشناس و ترامی شو ی مدت اعتماد ب نفس و عزت نفست برگرده اینو کسی بهت میگه ک خودش ینی من درگیر همچین رابطه ای بودم تو دوران دوستی ببین میدونستم دوسش ندارم ولی نمیتونستم ولش کنم دوپامینم وابسته ب اون بود بعد ک رهاش کردم بعد ی مدت ب زندگی برگشتم . تو باید بری تراپی چون تو شخصیتت ی چیزی کمه نمیدونم کودکی سخت یا عدم دریاقت محبت از پدز یا مشکلات دیگه نامزدتم مشکل داره اون همین الانشم تو منجلاب و کثافته و داره تقاص میده خودتو نجات بده .این دوس داشتن نیس اعتیاد ب شیشست .مطمن باش چند سال دیگه نامزدت یا پشت میله های زندانه یا جای دیگه این اگه خیانتم کنه اون دختر قرار نیست خوشبخت بشه رها کن و برو دکتر تا این مازوخیسم تورو درمان کنه عزیزم ناراحت نشو از دستم واقعیتو گفتم تا رها بشی

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕

طبق تجربه داره یه غلطی میکنیه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

۱۱ ساله متاهلم

دوتا بچه دارم

به عزیزترینم قسم یک بار فقط یکبار شوهرم جسارت کنه با من اینحوری حرف بزنه با تیپا از زندگیم پرتش نیکنم بیرون 

مگه اینکه بیفته به پام اینقد التماس کنه ی فرصت دیگه بخوام بدم 

خودتون مقصرین

هر زنی که بی حرمتی میبینه مقصر اول خودشه که ضعف نشون داده 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

تجربه ی بدی دارم  اما کامنت نمیزارم ک ذهنت درگیر نشه عزیزم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بازم به معرفت مال تو که گفت میام مال من که خیلییییییییی وقته ندیدمش و امشبم گفت دگ نمیخوام ببینمت :) ...

خب این سرش جای دیگه گرمه و بنظرم دیگه زیادی داری منتش رو میکشی  سگ محلش کن اونی که پشیمون میشه اونه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

تو‌که هرچی بگیم بی فایدس .انگاری جادوت کرده غلام حلقه به گوشش باشی . فقط از خدا میخام کاری کنه اون ازت جدا بشه .اون یه جوری ازت جدا بشه که تحت هیچچچچچچچچچ شرایطی راهی نداشته باشی بهش برگردی . خدا مگه فقط اینجوری نجاتت بده . خودت که چشم و گوشت و بستی داری چاه زندگیتو عمیق میکنی . حیف تو . و حیف کسایی مثل تو .. 

پسرم جون دلم💕

اولا خاک توو سرش ک همه این حرفاش لایق خودشه لیاقت علاقه و دلواپسی رو نداره

ولی وقتی دیدی جواب پیاماتو نداد حدس میزدی خواب رفته دیگه نگرانی بیخود نمی‌کشیدی تا فردا و صبر میکردی خودش پیداش شه