2777
2789

انقد ک هواشناسی گف این هفته سردترینه من هرچی لباس داشتم پوشیدم توعمرم انق لباس رو هم نپوشیده بودم شما فک کن هودی ب این بزرگی و گشادی اخر سر ک پوشیدم رو لباسا تنم نمیرف🤣🤣🤣🤣الان ت خیابونم حس خرس بودن میکنم 

سیسم مث بدنسازا شدع🤣😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

دقیقا حال من دارین آنقدر پوشیدم دکمه شلوارم پاره شد نمیتونم تکون بخورم نشستم بین بیست مرد شلوارم دکمه نداره زیبش باز شده هی شال میندازم رو خودم مجبورم یه ساعت اینجا بشینم 

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
دقیقا حال من دارین آنقدر پوشیدم دکمه شلوارم پاره شد نمیتونم تکون بخورم نشستم بین بیست مرد شلوارم دکم ...

😂😂😂😂😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن