2777
2789

فعلا بیا بهش فک نکنیم از گرمای پتو لذت ببر😌

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا ما مدرسه رفتنی برفم میومد تعطیل نمیشدیم الان زرت و زرت تهرانو تعطیل میکنن با دختره کلاس اولم بقران داستان داریم 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
پس چرا ما مدرسه رفتنی برفم میومد تعطیل نمیشدیم الان زرت و زرت تهرانو تعطیل میکنن با دختره کلاس اولم ...

کاش تعطیل میکردن   بعدش جبران میکردن 

یه آنلاین گرفتن دستشون تند تند یه کلیپ از درسها  میفرستن تو گروه و همه شو میندازن گردن خانواده ها.متنفرم از این کلاسهای آنلاین مخصوصا برای ابتدایی

پس چرا ما مدرسه رفتنی برفم میومد تعطیل نمیشدیم الان زرت و زرت تهرانو تعطیل میکنن با دختره کلاس اولم ...

به خاطر صرفه جویی تو سوخت وگرنه هنوز زمستان نیومده به خاطر سرما تعطیل کردن

کاش تعطیل میکردن بعدش جبران میکردن یه آنلاین گرفتن دستشون تند تند یه کلیپ از درسها میفرستن تو گرو ...

اره بخدا خیییییییلی سخته انتنم نیست اصلا ینی ب گوه خوردن میفتم...من همش میگم کاش مجرد بود کاش زمان ب عقب بر میگشت فقط

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
به خاطر صرفه جویی تو سوخت وگرنه هنوز زمستان نیومده به خاطر سرما تعطیل کردن

دلیل اصلیش ی چیز دیگس ..حیف کاربریمو دوس دارم وگرنه میگفتم

به دلایلی هی تعطیل میکنند یکیش مثلا الودگی هوا

ن والا الان من بالا پشت بوم بودم هوا تمیز تمیز بود ...دلیلش ی چیز دیگس