2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 200262 بازدید | 1567 پست
تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

هزار بار مچشو گرفتی .محلتم که نمیذاره.یی احترامی هم که میکنه.برای چی پاش موندی.اگه یکم غرور داشتی و نمیذاشتی اینجوری باهات رفتار بشه مطمئن باش بیشتر برات ارزش قائل بود.از شر این عشق دروغین بگذر.خیر نداره شره.الان نگذری چند سال دیگه با یه بچه و یه جسم و روح خسته تر از الان باید بگذری.تو رو خدا خودتونو دست کم نگیرید.تا آخر عمرتونم مجرد بمونید بهتر از این رابطه ی سمیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر با این حرفایی که بهت زده باش بمونی به غرور و عزت نفس و سالم ردنت شک میکنم تمین الان تا زوده باش ...

مرداد 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
قسمتی که پیامهای خودت بوده را پاک کردی و فقط جواب های شوهرت را اسکرین گرفتی، اینطوری نمیشه قضاوت کرد ...

اینم پیامای خودم 

عزیزم به چرت و پرتای یسری که میگن سریش شدی و چرا پیگیری نکردز گوش نده،حالا تو نگرانم شدی قرار نیست ا ...

اره چون از شب قبلش جوابمو نمیداد 

خدا هردوشون و لعنت کنه 🙂💔

شوهرت بی تردید یا داره خیانت میکنه یا خسته شده ازت یا کلا روانیهاینجوریش کن

بنظرم هم خیانت میکنه هم خسته شده هم واقعا روانیه 

اسی اعصابم ازت خرد شده میگی ده بار خودکشی کردم بخاطرش هردفعه م به روی خودش نیاورده ببخشیدا دختر ولی ...

😔😔

اگه از اهل زندگی بودن منظورتون تو سری خور بودن و تحمل ازار و اذیت های شوهره باید بگم دوره اش به سر ا ...

بله گذشته، ولی قوانین خدا عوض نمیشه

با روش نوین فقط فساد اخلاقی زیاد شده، ازدواج به خاطره ها پیوسته.

هر دم حرف طلاقه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.