2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1642 پست

قسمتی که پیامهای خودت بوده را پاک کردی و فقط جواب های شوهرت را اسکرین گرفتی، اینطوری نمیشه قضاوت کرد. اگر پیامهای خودت حساس برانگیز نیست، چرا پاکش کردی.

شما را نمیدانم، ولی خیلی ها موقع تعریف کردن اختلافات و دعواها، قسمتی که خودشون مقصر هستند را سانسور می کنند.

در هر صورت عجولانه و از روی احساس تصمیم نگیر. 

اونایی که هر چی میشه میگن از شوهرت طلاق بگیر، وقتی طلاق گرفتی نمیان دنبال کارت را بگیرند، مشکلاتت را حل کنند. مواظب باش

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

نظریه نامحبوب بعدی:

رنج برای ما ایرانیا (و خیلی از آسیایی ها) افتخاره

ما حس میکنیم وقتی رنج میکشیم استحقاق خودمون رو برا دستاوردامون نشون میدیم

ما در رنج، فضیلت میبینیم

قسمت بدتر قضیه اینه که برا اکثر جاهای دیگه دنیا این مسخره‌ترین چیزیه که ممکنه یه آدم انجام بده

+یه ذائقه مزخرف که داریم اینه که با رنج لذت میبریم اصن، عاشق تروماییم، تو رابطه منتظر اینیم روز جدایی برسه فاز غم برداریم افسرده بشیم پستای افسرده اینستا لایک میکنیم واسه اونروز، ناخوداگاه رابطه رو میکشیم به اون سمت، آخرشم میشینیم غصه میخوریم که واااای ملت نشد، روزگار کثیفه ...

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به چرت و پرتای یسری که میگن سریش شدی و چرا پیگیری نکردز گوش نده،حالا تو نگرانم شدی قرار نیست اینجوری پیام بده،مطمئنن با کسی بوده که این پیاما و زنگارو دیده باهم سر این بحثشون شده و این الاغ هم به تو توپیده،منظورم از یکی دختر هستش

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  خدایا نینیمو سالم بزار تو بغلم،سلامتیشو فقط از خودت میخوام  
قسمتی که پیامهای خودت بوده را پاک کردی و فقط جواب های شوهرت را اسکرین گرفتی، اینطوری نمیشه قضاوت کرد ...

دقیقا یک پیامایی خودشون نیست چیزی که باعث مگسی شدن طرف شده و دوم اونایی که میگن طلاق 5دقه بعد نت و خاموش میکنن و اصلا یادشون میره تو یک صفحه چتی این پیشنهادو داده بودن. وسوم گاهی آدما چه خانم چه اقا حالش بده حوصله ی حتی توضیح دادن نداره باید سوال پیج نشه سرعقل که اومد خودش پاسخگو میشع 

فعلآ هیچی نگو واقعا میگم میخوای اوضاع درست شه هیچی نگو تا کی؟ تا وقتی خودش بیاد سمتت

اون موقع چی میگی؟ میگی تا نیای درست حسابی بدون دعوا گفتگو کنیم سر مسایل پیش اومده، هیچی درست نمیشه.

اگر اومد که چه بهتر اگر نه ازش خبری شد و نه اومد حرف بزنید، بهتره جدی تر به رابطه تون فکر کنی. 

به دنبال وارستگی 

عزيزم حتي اگه يكي لب پرتگاه بايسته و يكي هولش بده مقصر خودشه كه اونجا ايستاده بوده و مراقب خودش نبوده ! 

هميشه خودت مسئولي و حالا كه ميبيني و ميدوني و بارها اينجا نوشتي طرف ادم خوبي نيست و فلانِ… پس بايد جدا شي و حماقت و تموم كني

يكروز هم يكروزِ ، معطل نكن ، تا جووني و بچه اي در كار نيست جدا شو وگرنه بعدا حسرت ميخوري كه چرا زودتر جدا نشدي