2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1642 پست

دختر چیکار داری با خودت میکنی

میدونم چی میگیا چون خودمم دیوانه وار و مریض کسیو دوست داشتم که حتی تصور اینکه یه روزی ازش جدا بشمو نداشتم

کسی که باهام قهر اگه میکرد مریض میشدم، منی که اینقد سختیا تو زندگیم دیده بودم که دیگه آبدیده شدم با هر حرفی از جانب اون کارم به بیمارستان و سرم میکشید، با اینکه بنده خدا آدم بدی نبود و فقط اون حجم توجهی که من دوست داشتمو بهم نمیداد اما بعد یه مدت که دیدم دارم ازار میبینم ترکش کردم. مردم و زنده شدم ولی ترکش کردم، شبانه روز بی وقفه گریه کردم نه غذا خوردم نه خوابیدم ولی ترکش کردم

و یه چیزی بهت بگم اونقدام که ما میترسیم سخت نیس، شاید چند هفته اول اره اما بعدش عادی میشه من بعد دوماه به زندگی برگشتم کارامو از سرگرفتم و رو روال افتادم نمیگم یادش نمیوفتادما نه اما عادی میشه برات، شاید حتی به کیسای دیگم فکر کنی بعد یه مدت

یه چیز دیگه هم که هست اینه که وقتی مردی هیچ ترسی برا از دست دادنت نداشته باشه وضعت همینه، من همش اعتراضامو کوچولو کوچولو میگفتم اما چون میدونست دیوانه وار دوسش دارم و قطعا هیچوقت ترکش نخواهم کرد سعی نمیکرد رفتاراشو تغییر بده، اما وقتی رفتم به تکاپو افتاد و الان دختر، زمین تا اسمون رفتارش عوض شده، همونی شده که من همیشه ازش میخواستم

بنظرم عمر و جونیتو پای ادمی که قدر محبتاتو نمیدونه نذار، این ظلمو به خودت نکن

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دقیقا نامزدم مث  نامزد شما بود بعد دو ماه از نامزدیمون این گوه بازیاش شروع شد خیلی راحت ریدم بهش شستم گذاشتمش کنار و با خیال راحت به زندگیم ادامه دادم سخت بود واقعا ولی پشیمون نیستم الان ..خداروشکر هزار تا بهتر از اون سر راهمن ک اون خاک کف پاشونم حساب نمیشه 🤏🏻

دقیقا آدم ازدواج میکنه که آرامش داشته باشه و حس امنیت بگیره مخصوصا آدمی مثل من که با وجود اخلاقای بد ...

اسی چی شد که از ادم اولی که ۴ سال تو رابطه بودی و سرهمه چی منت تو رو میکشید جدا شدی ؟ خودت کات کردی ؟ الان به نظرت خودت مقصری که از رابطه با اون بیرون اومدی؟

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

الهی بگردم برات دختر😥 ببخشید که میگم اولش فکر کردم همسرت با یک نفر دیگه رفته توی رابطه و اون دختره بهش اینو گفته بعد فهمیدم که نه خود همسرت اینارو به تو گفته...

اینجا ولی خب کلی سوال پیش میاد که یعنی چی آخه چرا باید همچین چیزی رو بگه توی دوران عقد؟

مشکلی چیزی از قبل داشتین باهم یا یهو اینجوری شده؟!

خیلی براش متاسفم که تو اینقدر خوشگل و با احساس حتی اسمش رو ذخیره کردی بعد اون این شکلی باهات صحبت کرده 🥺

کلی بغلللل برات از راه دور دختر نازم؛))🫂❤️

اکثردخترهای امروزی اهل زندگی نیستند، همین

اگه از اهل زندگی بودن منظورتون تو سری خور بودن و تحمل ازار و اذیت های شوهره باید بگم دوره اش به سر اومده. الان زن و مرد پا به پای هم کار میکنن که حقوق برابر داشته باشن. دوره ارباب و رعیتی خیلی وقته گذشته خانم

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

شاید از دستم ناراحت بشیا عزیزم ولی خواهش میکنم کلاهتو قاضی کن ببین چقد درسته حرفم‌...تو هیچ علاقه ای ب نامزدت نداری فقط یا میترسی از جدایی و تنها شدن و حرف مردم و..یا خانواده ات اونقد پشتت نیستن ک بتونی بهشون راحت جریان و بگی و تموم کنی...تو فقط داری مسازی با همه اهلاقای بد طرفت...چون از نبودنش میترسی..اگه اینجوره خودت و درست کن..طرف تو اینو فهمیده با رگ و خونش....میدونه تو ول کن نیستی پس هربار بیشتر از قبل میتازونه و میچزونه...راهشم اینه این بار تو بلاک کن تو زنگ نزن سراغ نگیر اگه عقدی بهش بگو ب دردم نمیخوری من تکیه گاه میخوام نه ی پسر بچه ک همیشه بترسم از قهرش...ارزشتو بهشون نشون بده و بذار ببینه دربارت اشتباه فک میکرده و اثلا اینطور نیس ک هر کار کرد تو همچنان هستی ....نتیجه میگیری شک نکن 

دختر چراهمچین میکنی؟مبخوای بگی من قربانی ام؟من گناه دارم؟ک چی بشه....خودت و بی ارزش کردن چ فایده ای داره....امروز همسرم سر چیز چرتی بهم گفت چرا نمیری؟شخصیت نداری ک هنوز موندی...راس میگه ولی من شخصیتمو دادم بخاطر بچه ام‌..نمیتونم بگذرم ازش مجبورم شخصیتمو له کنم تا پیش دخترم بمونم....دوسال دیگه نه سالش میشه خودش انتخاب میکنه با کی باشه ..اونموقع نمیمونم دیگه بچم میشع مال خودم و دیگه لازم نیس اونو تحمل کنم ولی تو چرا؟؟؟؟؟؟؟نکن دختر خوب‌..نکن خواهر قشنگم ...عمرتو حروم نکن عزیزم‌....دوروز دیگه مثل من این حرفارو میشنویااااا ولی اونموقع پات گیر خیلی چیزاس

با عرض معذرت ولی خاک تو سرت که با اینجور مرد لاشی موندی غرورم خوب چیزیه 

برین روش بابا،  

تو سیکشو بکش 

بری زیر یه قفس زجر کشت می‌کنه دیگه عشق و عاشقی از سرت میپره

یعنی چی؟معنیش چیه

یعنی مالِ من

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼