2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 162551 بازدید | 1317 پست
حتما همین کارو می‌کنم البته اگه خبری ازش شد

حتماً انجام بده چیزی ک اون کاربر گفتن... مطمئن باش نتیجه میبینی ولی بازم بنظر من ازش جدا شو و از اتفاقات این رابطه درس بگیر...تو زندگیت هیچوقت پیگیر مردا نباش دقیقا مثل چیزی ک اون خانوم گفت رفتار کن بذار ترس از دست دادنت رو داشته باشه مردا وقتی فک کنن کاملا تورو دارن و از دستت نمیدن خیالشون راحت باشه ببخشید ولی هار میشن تشنه نگهش دار اینجوری وقتی محبت میکنی قدر میدونه ولی همیشه محبت کردن سکوت در برابر بی احترامیاش باعث میشه اصن نبینه تورو متاسفانه اینا واقعیته و تنها کسی هم ک میتونه کمکت کنه خودتی...کتاب زنان زیرک هم بخون راجب همین چیزاس...

من خودم تجربه اش رو داشتم و ناخودآگاه این مدلی بودم از اول هفت سال با کسی تو رابطه ام مثل همه ماهم بحث داشتیم اما هرگز چنین بی احترامی هایی که فوش بده یا بگه نمیخوامت ندیدم.اصلاطبیعی نیس اینجوری باهات رفتار شه و نباید اجازه بدی طبیعت مردا اینجوریه ک دوس دارن خودشون دنبال خانوما باشن... بدترین کار اینه ک خودتو وابسته نشون بدی بهش و محبت بی حدو اندازه کنی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط میتونم بگم لطفا جدی تر فکر کن به ادامه رابطه تون...اعصاب و روان خودتو در نظر بگیر در اینده که شاید حتی بدتر از اینم شد... خلاصه مراقب باش 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  

طلااااق والسلام اصلا جای تو باشم گربه رو‌دم حجله جرباجرش میکنم بگو حاضر نیستم ریختت رو ببینم صدای نحست رو بشنوم تو لیاقت نداری زنی نجیب وفادار نگرانت باشه توی لحظه هات باشه تمام 

بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

آفرین حرفت رو باید از طلا بگیرن

ی سوالی اگه پیگیر مرد نباشی اون پیگیر میشه؟؟؟؟

آره مجبور بودم💔وقتی خانوادم اذیتم می‌کردن هر روز کارم خودکشی.... آخرم فکر کردم بیام نامزد کنم درست ...

🙂💔 هر بار که دخترایی مث شما میبینم خداروشکر میکنم که از خونمون فرار نکردم

منم افسردگی شدید داشتم و بارها به خودکشی فک میکردم

اما خب من درس و دانشگاه رو انتخاب کردم و خداروشکر تا الان پشیمون نشدم

لطفا ازین به بعد از سختیا و مشکلات فرار نکنین

البته الان برای  پسرم میگفتم پسره دیگه می‌گفت قشنگ معلومه زن دیگه پیشش بوده اون جواب می‌نوشته 😪😪نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنم اما دقیق باش بچه نداری خونه اش نرفتی هنوز میتونی از حق حبس قانونی استفاده کنی آدم بشه 

دارم 🙌🏻 افسردگی دارم او سی دی دارم پنیک ام دارم یکسالم دارو های عصاب مصرف میکردم و بدون مشورت با پ ...

چرا قطع میکنی عزیزم 

سعی کن یه مشاور خوب پیدا کنی بری 

حتمااا مراقب سلامتی خودت باش هیچ چیز ارزش اینو نداره که خودتو و سلامتی و از دست بدی 

من در حین این ک دوسش دارم تا فکر بد میاد تو سرم زود جلوشو میگیرم میگم به من چه خودم مهم ترم

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

بخدا حاضرم قسم بخورم جدا نشی چند وقت دیگه بچه به بغل لت و پار تر و داغون و افسرده تر از الان جدا میشی عین آشغال پرتت میکنه بیرون،یا اونقدر عذابت میده بخاطر بچه و اینکه من دیگه عروسی کردم نمیتونم جدا شم میمونی و اونم هر کاری دلش میخاد باهات میکنه، تا دیر نشده یه کاری بکن به خودت رحم کن دختر 🙏

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ببین یه چیزی بهت بگم.منم عاشق شوهرم بودم. اونم اولش عاشق بود ولی بعد اولین بارداری شروع به خیانت کرد. آخرشم با سه تا بچه منو طلاق داد، و بچه هارو هم به من داد. کسی که بی مسئولیت هست. و کسی که میخواد بره مطمئن باش آخرش میره. به قول معروف کسی که میخواد بمونه یک دلیل پیدا میکنه برا موندن. کسی که میخواد بره یک بهانه

علت وابستگی هم به همچین شخصیتی نبود عزت نفس هست. ولی شدیدا عزت نفست پایینه. اگر خودتو دوست داشتی هرگز برای چنین موجودی خودکشی نمیکردی.ما ها اگر خودمون رو دوست داشته باشیم نیاز به هیچ محبت بیرونی نداریم چون از درون سیر محبتیم. 

از اینکه یه نفر برای آدم آنقدر ارزشمند میشه اینه که ما شدیدا خیلی ببخشید گدای محبتیم. چون اون نفر شاید یه باری به ما محبت کرده و فکر می‌کنیم فقط اون یه نفر میتونه بهم محبت کنه در حالی که عشق اصلی فقط خودمون به خودمون هست

حالم خیلی بده دارم دق می‌کنم کاش می‌شد بخوابم و فردا بیدار نشم‌

عزیزم من الان ارزومه برگردم به ۲۴ سالگی و زندگیمو بسازم.درسمو ادامه بدم پیشرفت کنم سرکار برم و از این خانواده سمی که وصلت کردم‌برم بیرون.آدمهای سمی و بددهن عمرتو اعتماد بنفستو عزت نفستو ازت میگیرن و مانع رشدت میشن.من خانواده همسرم اینجوری بودن و نابودم کردن.با اینکه همسرم ذره ای از اخلاقهای زشتشونو نداره و از اول محکم پشتم بود و بخاطر من خواهراشو کنار گذاشت ولی برگردم به گذشته جدا میشم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

یکم عزت نفس داشته باش

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛