2777
2789

موهام خیلی بلند بودن ۷_۸ سالی بود کوتاهشون نکرده بودم مامانم چون موهای خودش پسرونه بود گفت برو مال تورو هم کوتاه کن بیشترحس میکنم از سر حسادت بود و منم بهش گوش دادم الان موهامو کوتاه کردم چون فرن پف میشه خیلی زشت شدم یماهه بشدت افسرده شدم طوریکه دلم میخواد خودکشی کنم🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چرا خودکشی مادر ....دخترمنم مثل شما موهاش فرفریه ..کوتاه کرده با موس موهاش رو بعد حموم  حالت می ده اونقدر گوگولو می شه که نگو ...شماهم موس موی فر بگیر بعد حموم بهش حالت بده عروسک می شی ...فرفری خوشگل تازه دو تا چیز غصه نداره یکی مو یکی ناخن که هردو بلند می شن

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

کاریه که انجام شده

لطفن برای این موضوعات خودتون رو ناراحت نکنید 

از این جنبه نگاه کنید که یه تنوعی توی ظاهرتون ایجاد شده 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
وا چرا خودکشی مادر ....دخترمنم مثل شما موهاش فرفریه ..کوتاه کرده با موس موهاش رو بعد حموم حالت می د ...

آخه موهای بلندمو خیلی دوست داشتم ولی هرروز مامانم میگفت برو کوتاهشون کن منم علیرغم‌ میل باطنیم کوتاه کردم بشدت حالم بده😢

آخه موهای بلندمو خیلی دوست داشتم ولی هرروز مامانم میگفت برو کوتاهشون کن منم علیرغم‌ میل باطنیم کوتاه ...

اصلا حالت بد نشه ازتنوع لذت ببر بجای اینکه غصه بخوری ...فرفری اتو نمایش بده خوشگلش کن با ارایش ملایم پسرا دنبالت راه می افتن گل دخترمن 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

مگه میشه مادر به بچش حسودی کنه عجبا

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍