2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 172002 بازدید | 1350 پست
هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

بزن فکش و بیار پایین

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی خداییش این حرفا چیه میزنی بخاطر این آدم خودکشی کردی ؟

اتفاقا چون آنقدر وابسته و در دسترسی اینجوری باهات رفتار می‌کنه اگه واس خودت ارزش قائل باشی حتی یبارک اسمشو نمیاری چون واقعا این آدم ترس از دست دادنتو نداره همیشه هستی دیگه واسش هر کاری هم بکنه 

یه مدت رو اخلاق خودت کار کن . چون تو تغییر بکنی اونم تغییر میکنه .  به هر حال هر بداخلاقی یه ریشه و علتی داره از خودت شروع کن مطالعه کن مشاوره برو ببین علت چیه اکر دیدی واقعا اون این ازدواج رو نمی خواد توافقی حدا بشید

این نیز بگذرد .....

انگار پشیمونه 

میگه نمیخوام تو زندگیم باشی

تا عقدی جدا شو

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

وای خدا یااااااااااااااا🥺🥺🥺🥺 من شوهرم جواب میده میگ زودبگو دستم بنده ناراحت میشم میگم قشنگ گوش بده اگر اینجوری بود که تا حالا پاره اش کرده بودم😤 خدا به دلت صبر بده فقط 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

اگه برای خودت و جوونیت ارزش قائلی تموم کن رابطت رو باهاش هیچ آدمی بعد از ازدواج بهتر نمیشه که هیچ بدتر هم میشه مگه آدم چندبار زندگی میکنه که بخواد عمرشو بزاره برای درست کردن یه بیمار روانی خودشیفته 

منم مث تو نفهم بودم. تو گذشته ی منی

دیدم این ادم ب درد بخور نیس ولی ب ک.نم گرفتم گفتم تغییرمیکنه عروسی گرفتیم

ترسو بودم 

ی خودشیفته ایه ک دومی نداره بگا داد روانمو تا مرز خودکشی رفتم

ببین توام مث من حمایت روانی خودتو نیاز داری .قدرتی ک ببوسی بذاری کناراینو. نداریش. برو روانشناس

چون فردا روزی ک حالش خوب شد معذرت خواهی کرد توام عین اسگلا میبخشیش تا بگایی بعدی پیش بیاد و این چرخه تکرار بشه

(عین اکثر ادما. توی توهمن .همین ک طرف روی خوش نشون میده همه چیو یادشون میره و امیدشونو میچسبونن ب این تحفه ها)

ببخش انقد رک و باحرص گفتم🥲🥲

لیاقت درونیتو ببر بالا تا ی ادم باشخصیتتر بیادتو زندگیت

لااااااایک ننننکنییید لدفن