2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 163296 بازدید | 1323 پست
اگه میخوای بمونی حداقل برای یه مدت اینطوری رفتار کن ببین چی میشه تماساشو زیاد جواب نده بعد خیلی سرسر ...

حتما همین کارو می‌کنم البته اگه خبری ازش شد 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
چه می‌دونم ارزششو داره داری خودتونو فدا می‌کنی تازه هنوز زیر یه سقفک نرفتید اینجوری می‌کنه ما اون دو ...

وای اره من با اینک شوهرم مثل الانه اسی هست دقیقا ولی تو دوران عقد خوش خوشان بودیم یدونه از این بی احترامیا بهم نکرد عروسی کردیم کم کم پرروتر شد این از الان اینجوریه بعد عروسی اسیو بیرون میکنه نصف شب اسی خواهشا جداشو این لیاقتتو نداره بخدا یکی بهتر میاد تو زندگیت همچیو فراموش میکنی بشین شیس ماه عزاداری کن ولی با عزت زندگی کن خودتو راحت کن برا همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان بگو

بهش پیام بده بگو میخام ی اعترافی بهت کنم نمیدونم کارم اشتباعه یا درست ولی میخام بدونی من وقتایی که اذیتم کردی آرزوم  این بود دیگه دوست نداشته باشم و برام مهم نباشی بگو الان آرزوم  برآورده شده و بابت خیلی خوشحالم و خداروشکر میکنم که به دلم نگاه کرد دیگه بود و نبودت برام هیچچچچچچ اهمیتی نداره اینو واقعا میگم خوشت اومد بیا نیومدم برو بدرک بای بای جوابم نده دیگه هیچی نگو

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
خیانت که نه ولی کلا اخلاقش خوب نیست

دقیقا دختری که تو خونه از سمت پدرش محبت نبینه و حمایت نشه میشه همین ،هر عوضی که یه ذره بهش محبت کنه سریع بهش دل می‌بنده وما معمولا عاشق کسایی میشیم که برامون آشنا هستند شرط می‌بندم پدرت هم بد دهن و دست بزن داشته ،ببین من همشو تجربه کردم تهش تباهی هست و زندگیه بچه های بی گناه تو نخواه تجریش کنی برو واسه ی روانشناس و مشاور هزینه کن که چند سال بعد برات خیلی گرون تموم میشه اونقدرگرون که فکرشو هم نمیکنی خواهش میکنم تا روی خودت کار نکردی وارد هیچ رابطه ای نشو چون خودتم تو رابطه مشکل داری اینو بدون تا زمانیکه خودت همه جوره قوی نباشی روحی روانی جسمی مالی آسیب میبینی اول ازهمه به قدرتمند کردن خودت فکرکن اصلا هم گول زمان وسن وسالت رو نخور زمان زودتر ازاونچیزی که فکرشو بکنی میگذره و سالهای طلایی جوانی میگذره پس بزار درست بگذره نه با یه آدم اشتباه نه با فلاکت وبدبختی و تهش میشه انواع بیماری

سلام وای واقعا اعصابم خورد شد.دختر چرامیذاری اینجوری باهات رفتار شه آخه!وقتی سکوت میکنی دربرابر بی احترامیاش تو چشمش بی ارزش میشی مردا همینجوری ان زیاد پیگیرشون باشی فک میکنن خبریه همیشه تعادل رو رعایت کن...وابسته نباش باور کن  بدون اونم میتونی زندگی کنی... هرچقدر زودتر خودتو نجات بدی بهتره... وقتی تموم کردی و مسیرهای دیگه ب روت باز شدن تازه میفهمی عمرت رو حروم کردی با کنارش بودن...خوب فکر کن 

تا خودت برای خودت ارزش قائل نشی و قدر خودت رو ندونی دیگران هم اینجوری رفتار می‌کنن باهات...ب خودت بیا عزیز دلم خواهش میکنم ب خودت بیا نگو نمیتونم فلان میتونی پا بذار رو ترست یمدت سخته بعدش نفس راحت میکشی زندگی می‌کنی 

عزیزم تاپیک قبلیت چرا ترکید ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

حتما همین کارو می‌کنم البته اگه خبری ازش شد

منم مثل توعه اوضاعم اولش خودم رفتم منت کشی دیدم نه گزاشتم وقتی خواب بود گوشیشو برداشتم دیدم منی رو که زنشم بلاک کرده چون  خیانت کرده و بنظرم اگه خدای نکرده بهت خیانت کرده باشه یک لحظه هم  نمون جدا سو

ببین من از تو بیشتر می‌دونم ونه بیشتر میفهمم فقط ازتو خیلی بیشتر تجربه کردم برای من خیلی گرون تمام شد پاتو بزار روی اون احساس لعنتی وازمغزت استفاده کن خیلی سخته ولی راحت میشی میدونی ما هرچی بدبختی میکشیم از همین احساس لعنتی هست بخصوص ماهایی که در خانواده های خوبی رشد نکردیم و همیشه کمبود محبت داریم

طبیعی نیست این رفتار

اونم تو دوران عقد که خوش خوشانه همه بیس چاری در ارتباطن 

مگر اینکه تو بحث دیشب دلخوری بینتون پیش اومده باشه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000