2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم سوال دارم

158 بازدید | 22 پست

همسرم ازمایش دادن 

تو کلاس a حرکت ۱۲٪ 

و تو کلاس b حرکت ۳۳٪ 

که مجوعش از ۵۰ کمتره 

و تغرییا نصفشون تو کلاس d هستن یعنی بدون حرکت 

Motile هم زیر ۶۰ هست و عدد ۵۰ ثبت شده

با انجام سونو گرافی متوجه شدیم واریوکسل گرید ۱ ، دو طرفه داره 

سوالم اینه کسی بوده با این تفاسیر راحت بچه دار شده باشه ؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا ازمایش دادید؟ازمایشگاه یا ازمایشگاه ناباروری؟

ازمایشگاهی ک دکترش معرفی کرد ازمایشگاه ژنتیکه 

ولی مخصوص ناباروری نیست 

دکترش میگه مراکز ناباروری رنج رو یه مقدار پایین رد میکنن 

من قبلا هم شنیده بودم اینو اما مطمئن نبودم

ازمایشگاهی ک دکترش معرفی کرد ازمایشگاه ژنتیکه ولی مخصوص ناباروری نیست دکترش میگه مراکز ناباروری رنج ...

کاش میرفتید ناباروری.اونا حیلی دقیقتره چون کارشون اینه.سختگیرانه تر هم شمارش میکنن

تو ازمایشگاه های دیگه نمیدونم تفسیر رنجاشون چطوره.

ولی اینااگه تو ناباروری بود شرایط خوب محسوب میشد

دردم از یار است و درمان نیز هم

شوهر من گرید دو داشت عمل کرد الان سه ماه گذشته پسفردا می‌ره آزمایش بده ببینه چطوره موروفولوژیش صفر بود 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

کاش میرفتید ناباروری.اونا حیلی دقیقتره چون کارشون اینه.سختگیرانه تر هم شمارش میکنن تو ازمایشگاه های ...

تو تاپیک های قدیمی میخوندم بعضیا رفتن ناباروری ازمایششون افتضاح بوده بعد رفتن ازمایشگاه های دیگه خوب بوده 

یکی دو نفرم گفته بودن دکتر بهشون گفته اونجا نرن 

این دکتری هم ک ما رفتیم خودش تو یکی از مراکز ناباروری هست ولی ب همسرم گفته بود این جاها رنج پایین رد میکنن برو جای دیگه ازمایش بده 

شوهر من گرید دو داشت عمل کرد الان سه ماه گذشته پسفردا می‌ره آزمایش بده ببینه چطوره موروفولوژیش صفر ب ...

انشالله ک بهتر شده باشن 

واریوکسل فقط یک سمتشون بود ؟؟ 

مال همسر من ۲ طرفشه ولی گرید یک 

ازمایشش رو فرستادم بالا

عزیزم اینجا مشکلتون سرعته که راحت بالامیاد. ما برای مورفولوژی تلاش میکردیم ولی فقط سرعت بالارفت.

عسلوسیاه دانه و قرصای تقویتی مثل اسپریژین الکارنیتین ویتامین e c  d فولیک اسیدو ...مصرف کرد.تحرک بالارفت

دردم از یار است و درمان نیز هم
انشالله ک بهتر شده باشن واریوکسل فقط یک سمتشون بود ؟؟ مال همسر من ۲ طرفشه ولی گرید یک ازمایشش رو فرس ...

ممنون

والا یه دکتر گفت دو سمت یکی گفت یه سمت آخرم همون سمت چپ رو عمل کرد

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒