2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 79701 بازدید | 796 پست
صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

متاسفم 

اعصابم خورد شد

تو خودت نیاز به مشاوره داری

انقد خودتو قربانی نکن

فک نکن شوهرت خوشش میاد

اتفاقا هروز وقیح تر میشه 

اگه مظلوم نباشه ظالمی هم نمیمونه

آویزه گوشت کن

از شخصیتت غرورت عزت نفست دفاع کن

به خاطر هیچکس خودتو نادیده نگیر 

خودتو دوست داشته باش

دلت برای خودت بسوزه

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واییی چرا باهاش تموم کردی اخه منم پسرعمو عزیزو همه چی تموم خودمو داشتم یجورای باهاش تو رابطه بودم دو ...

بامداد خمار بخون زندگی خودته

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

برم بیرون

اعصابم خورد شد

بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

موافقم باحرفت هرچی بیشتر به مردا بچسبید دورترمیشن ولی هرچی بیخیال تر باشید بیشتر شیفته میشن

عزیزم یا داره خیانت میکنه.یاانقدخوبی که خوبی زیادت هارش کرده خیلی بی لیاقته.بنظرم کم کم اقدام به طلاق کن و ارزش خودتو حفظ کن و مهریتم تا قرون اخرش بگیر کسی که انقد بددهنه وسرهیچی انقد توهین میکنه مطمعن باش هیچ خوشب نمیبنی....و پیاماروهم نگه دار سندداشته باشی...

چرا سگ محل نمیکنید این اشغالا رو؟

مرد انقدر ارزش نداره که غرور و وجود خودت رو خرد و خمیر کنی براش...رهاشون کنید به حال خودشون...مغرور بشید...با ارزش بشید...این چه وضعشه؟

قاشق نشسته

بنظرم ن بهش پیام بده نه زنگ بزن. ببین خودش اومد جلو برا عذرخواهی ادامه بده و بهش انتقاد کن  اگه نه کلا بیخیالش شو

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
عزیزم یا داره خیانت میکنه.یاانقدخوبی که خوبی زیادت هارش کرده خیلی بی لیاقته.بنظرم کم کم اقدام به طلا ...

دقیقا. پیام هاش و پاک نکن نگه دار

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

انقدر مغرور باش که اون بیاد به دست و پات بیفته نه تو به دست و پای اون..

مرد موجودیه که وقتی طرفش ناز میکنه و مغروره دربه درشه...تا شل کنی و ببینه تو دربه درشی مثل کیسه زباله یازده شب میذارتت دم در..

قاشق نشسته