2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 73828 بازدید | 778 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه لطفا عکستا بزاری دوباره من ندیدم 

اینجور ادما پارانویید دارن من با همچین ادمی بودم بعد دماه قهر گریه و زاری برمیگشت دوباره همین عوضی بازیا را درمیاورد بعد ۴ سال عقد جدا شدم بعدم دوباره ازدواج کردم الان هر لحظه یادش میافتم حالت تهوع میگیرم منم انقدر گریه کردم تپش قلب داشتم از استرس با زبون خرم میکرد بعد تا عصبانی میشد عین همین عوضی رفتار میکرد فقط جرعن کتک زدن نداشت 

اگه واقعا دنبال راه حل هستین که بعید میدونم و بیشتر احتمال میدم فقط محض درد و دل تاپیک زدین و با اولین بشکن اون آقا میپرین بغلش!

اول باید خودتونو درمان کنین چون این اسمش بیماریه نه علاقه بعد هم سواد عاطفی و شناخت مردان خودتونو بالا ببرین.

به شخصه از دیدن اینجور تاپیکا که طرف دنبال راه حل نیس و هر بار فقط با تاپیکش اعصاب مردم رو بهم میریزه حالم بد میشه خصوصا اینکه به گفته دوستان تاپیکای قبلیتون هم در این مورده

الانم از شدت حجم خفت،خواری و حقارت یه دختر در این اسکرین شاتا حالت تهوع گرفتم🤢🤮👎🏿

آبروی بقیه دخترا هم با این رفتارا میبرین!!!

واقعا درک می‌کنم که این وضعیت چقدر می‌تونه ذهن رو درگیر کنه. وقتی کسی که دوستش داری، بدون هیچ توضیحی اینجوری جواب می‌ده، همه‌چیز از کنترل خارج می‌شه و سوالات زیادی توی ذهنت شکل می‌گیره. ممکنه علت این رفتار ناشی از استرس یا خستگی باشه، ولی اینکه بدون هیچ توضیحی بخواد این احساسات رو بی‌جواب بذاره، واقعا اذیت‌کننده‌ست. 😔

به نظر من، شاید بهتر باشه با آرامش و بدون ناراحتی ازش بخوای که بیشتر توضیح بده. مثلاً می‌تونی اینجوری جواب بدی: "سلام، خیلی نگران شدم. می‌فهمم که ممکنه خسته باشی، اما من نیاز دارم که بیشتر بدونم. همه‌چیز خوبه؟" اینجوری نه تنها نشون می‌دی که درکت می‌کنی، بلکه بهش فرصتی می‌دی تا توضیح بده.

اینکه جواب بدی یا نه بستگی به خودت داره. اگه حس می‌کنی که جواب دادن برای روشن شدن وضعیت بهت کمک می‌کنه، می‌تونی پاسخ بدی. اما اگه می‌خواهی کمی فضا بدی، ممکنه نیاز باشه که صبر کنی تا خودش توضیح بده. 🌸

یه مادر پر انرژی شیطون و مربی بدنسازی
صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

دختر خوب تازه زیر یه سقف نرفتین اینه رفتارش ، وای به حال بعد عروسی ... لطفا بیشتر فکر کن ، مشاوره برو ، با پدر و مادرت مشورت کن فکر نکن بعد عروسی درست میشه ، حتما حتما جدی بگیر این رفتاراشو

استارتر خودتو انقد تحقیر نکن

خودتو کم نبین

چند روز پیش همسر من گوشیش دو سه ساعت خاموش بود

من تا حدی نگران شدم که تا حراست جائیکه کارمنده زنگ زدم و اونا بهش گفتن و خلاصه ...

چقد خوشحال بود که انقدر نگرانش شدم گفت چقد خوبه آدمو همسرش آنقدر دوست داشته باشه و ....

خلاصه‌ ماها دختر و زنیم و مردا باید متوجه این تفاوت باشن

مثلا مادر من زنگ نزنه بخ بابام 

بابام ناراحت میشه از بس ۴۰ سال بهش زنگ زده کجایی راه افتدی کی میرسی این حرفا یجور ابراز احساساته که یعنی به فکرتم

حالا کسی اینو نفهمه و خودشو بزنه به نانجیبی

بهتره باهاش نری زیر یه سقف!

از الآن خودتو نجات بده تو لایق بهتر از اینایی

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
اسی حقته میدونی چرا؟چون خودت میخای

واقعا خودش میخواد اینجور باهاش رفتار بشه

استارتر چرا خود کم بینی داری

اون خیلی سره مثلا نمیخوای ابن تحفه رو از دست بدی

بابا برد پیت هم باشه این رفتار با من بکنه یه ذرشو هم تحمل نمیکنم 

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱