2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 77600 بازدید | 787 پست
نمیخام ته دلتو خالی کنم بگم صددرصد خیانت میکنه راستش نباید برای چیزی ک مطمئن نیست انقد غصه خورد میدو ...

اون شات تورو دیدم واقعا واسه غرور نداشتن بعضی هم جنسام متاسف شدم چرا اینقدر منتش کشیدی چرا طوری رفتار میکنی فک کنه کسیه چطور میتونی کسی که غرورت رو میشکنه دوست داشته باشی 

ولش کن مثل خودش رفتار کن

کاربر قدیمی هستم💕
چرا سگ محل نمیکنید این اشغالا رو؟مرد انقدر ارزش نداره که غرور و وجود خودت رو خرد و خمیر کنی براش...ر ...

نمیدونم این تحفه ها چی دارن اینقدر به پاشون میفتن واقعا من نامزدم بهم بگه بالا چشمت ابروعه تمومش میکنم این چه وضعشه سلامت روانم رو از سر راه نیاوردم که

کاربر قدیمی هستم💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسم میگه یکی دیگه هست خدایا منو ببخش نمیخوام تهمت بزنم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
نمیدونم چرا یهو حسم گفت این داره یه غلطی میکنه ....مخصوصا از حرفایی ک زده صبرکن بذار پاش برسه ب خونت ...

مرد زورش بیشتره.

اگر زده چسبید ب دیوار چی،؟؟

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

اگر بقیه زندگیتو با این موجود بخواهی ادامه بدی ، واقعا دیوانه ای 

مازوخیسم و روانی ای

مگر قحطی پسره

تو لیاقت یه زندگی بهتری رو داری نه این کثافت خیانت کار رو

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یاد دوران عقد خودم  افتادم من راستش خیلی بهش. گیر میدادم  چسبیده بودم  بهش    اونقدر ک جوابمو با سردی میداد  زود قط میکرد ختی بارها گوشیش رو خاموش میکرد   یا رد میداد   یادم میفته میبینم چ اشتباهی کردمم و چقد عذاب میکشیدم شب تا صب گریه حتی ماه ها قهر.. بعد اون جریانات من دیک قیدشو زدم   ولی اون  بهد چند ماه برام کلیپ و آهنک عاشقانه میفرستاد منم سرد جواب میدادم  تا اینک  گفتم میخوام تمومش کنم اونوقت با باباش اومدن خون مون منت کشی

خوبه

اتفاقا اصلا آدم خوبی نیست لاشی ، دروغگو ، خیانتکار ، بد اخلاق ، وحشی و دست بزن و .. حیوونه به تمام م ...

پس با چه حسابی با این آدم موندی میشه بگی حتی اگه دیونشم باشی باز نباید اینقدر خودتو غاروخفیف کنی بخاطر همچین آدمی تمام عمرت مجرد بمونی خیلی بهتر از زندگی کردن با همچین آدمیه فردا روز وقتی ازش بچه دار شدی با این حساب که بعد بچه عوض میشه که مطمعن باش نمیشه گند میزنی به زندگی اون طفل معصوم و دچار افسردگی و استرس خلع میشه جاری من بیشتر وقتا با شوهرش دعوا داره شوهرش تا حد مرگ کتکش میزنه به هم فحش میدن الان دخترشون دقیقا همون رفتارو با پدرومادرش داره و بهشون فحش میده روانی شده با این سن کمش خیلی دلم براش میسوزه تو آینده چی به روزش میاد من که اصلا رفتار اون دخترو نمیتونم ببینم همشم بخاطر پدرومادرشه که اون بیچاررو تو این سن به اینجا کشوندن که بچه 5ساله بگه خود کشی میکنم پس بخاطر آینده خودتو بچه هات از این آدم دست بکش 

ببین خودتم میدونی قشنگ داره خیانت میکنه خودت میدونی رفته پی عشق و حال ولی خوب خودتو زدی به خواب 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من دو تا بچه دارم خداشاهده اگه شوهرم یبار بگه گوراو کم کن از زندگیم‌و همچین حرفایی رو فقط یکیشو بزنه ، بچن هامم برمیدارم میگم هری خوش اومدی اونیکه باید گورشو گم کنه تویی ! برو پشت سرتم نگاه نکن ! 

لطفا خودتو بیشتر ازین کوچیک نکن و یک راست دادخواست طلاق بده مگه چه تحفه ایِ که میگه نمیخوام عروس ننم باشی؟ مرده شوره خودشو ننشو باهام ببرن دختر زیبا لطفا قدر خودتو بدون و جدا شو ازش به خدا هیچ کسی از بی شوهری نمرده هااااا 

یه کاری کن به غلط کردن بیافته مرتیکه ی بی چاک بی دهن